Plassen for deg som verdsetter kaker med høy kvalitet
Spiseriet Konditori
Dette er plassen for deg som ønsker kaker av kvalitet, håndlaget fra begynnelse til slutt i vårt konditori.
Kakene til Elin (daglig leder og konditor) er kjent fra hun jobbet på gamle Aunegården, men her har hun tilpasset flere av de til å være allergivennlig.
Pga økt etterspørsel har vi utvidet til et større konditori og i dag er det totalt fire faglærte konditorer her som rullerer mellom kafe, kjøkken, konditori og kontor.
En av disse er 100% i konditori og har mer enn 40 års konditorerfaring.
Har du spørsmål om kakebestilling så kan du f.eks
- ringe oss på tlf 91189408
- send epost til spiseriet@veita.no
- komme innom oss
Se vår KAKEMENY for bestilling av kaker. Vi lager både til bursdag, dåp, konfirmasjon og bryllup. (Vi har dessverre ikke bilder på sukkerark)
Du finner også mange inspirasjonsbilder på vår INSTAGRAM og følg oss for å være oppdatert. Det er der vi er mest aktiv med å vise hva vi lager, “behind the scene”, tilbud etc
Telefon: 911 89 408
Bestill her:
Epost: spiseriet@veita.no
Plan 3
Mandag- fredag: 9-18
Lørdag: 10-17
Kjøkken stenger kl 14.00
Kake til påske
Bestill vår Suksessterte Påskeedition ved å sende en mail til spiseriet@veita.no eller ring oss på tlf 91189408
Vi lager denne i 16cm/500kr, 20cm/700kr og 26cm/980k
Eggekrem på mandelbunn, toppet med sjokolade og dekor reir med egg (eg, melk, mandler, soya)
KAKER
Alle kakene lages i vårt kjøkken og vi er opptatt av å være allergivennlig.
Vi kan også tilpasse enkelte kakesorter med tillegg på 130kr pr allergentilpassing for 26cm kake og 100kr pr allergentilpassing for 20cm kake.
Vår kakedisk er meget populær og vi har også mange glutenfrie kaketykker.
I vårt kakemonter vil du alltid finne hele kaker klar for kjøp (utvalget og størrelse varierer)
Bestillingsfrist på standard kaker er 3 virkedager, men vi anbefaler å være tidligere ute med din bestilling da vi ikke kan garantere at vi har kapasitet til å lage akkurat den kaken du ønsker, spesielt i høysesong.
Vi kan f.eks tilby:
Diverse kaker
Marsipankake • Bløtkake
Sjokoladekake • Hjertekake
Fragilitè • Sesongkaker
Trøffelkake 26cm/970kr eller 20cm/670kr
ganache og marengs på mandelbunn (mandler, egg, melk, soya)
Bringebær trøffelkake 26cm/970kr eller 20cm/670kr
ganache og bringebærmarengs på mandelbunn (mandler, egg)
Sitron/marengsterte 26cm/970kr eller 20cm/670kr
sitronkrem og marengs på mørdeigsbunn (egg)
Amerikansk ostekake 26cm/990kr eller 20cm/700kr
lavkarbo, uten tilsatt sukker(melk, egg, mandler)
Moussekake 26cm 990kr eller 20cm/700kr
Vi kan kombinere ulike smaker f.eks hvit sjokolade med lemoncurd, sjokolade og bringebær, sjokolade og pasjonsfrukt, jordbær og vanilje, melkesjokolade, lakris m.m
Kan trekkes med mirrorglaze, sjokolade, karamell eller et gelelokk dersom du ønkser det.(Allergener varierer etter ønsket smak/bunn)
1 ukes bestillingsfrist, men det hender vi rekker å lage før
Suksessterte26cm/940kr eller 20cm/650kr
eggekrem på mandelbunn(melk, egg, mandler)
Nordlyskake 26cm/940kr eller 20cm/650kr
sjokolademousse med salt karamell (melk, egg, gluten (hvete))
Rawfoodkake med blåbær 26cm/990kr eller 20cm/700kr
vegansk, uten tilsatt sukker (cashewnøtter)
Pasjonsfrukt ostekake 26cm/970kr eller 20cm/670kr
(ostekrem med pasjonsfrukt på sjokoladebunn. Med pasjonsfrukt gelè.
(Melk (laktosefri ostekrem), egg)
Vi anbefaler deg å være ute i god tid med din forespørsel på temakaker.
Pris varierer etter ønsket dekor.
Limeostekake 26cm 940kr/20cm 650kr
Lime ostekrem med limegelè på digestive kjeksbunn. Dekoreres med frukt, bær og sjokolade (gluten(hvete), melk)
Besøk våre spennende butikker og spisesteder
ÅPNINGSTIDER VEITA
Mandag–fredag: 09–18
Lørdag: 10–17
Åpningstider REMA 1000:
Mandag–lørdag: 07–23
PÅSKE
Onsdag 27. mars: 09-18
(Rema 1000 kl 07-23)
Torsdag 28. mars: Stengt
Fredag 29. mars: Stengt
Lørdag 30. mars: 10-16
(Rema 1000 kl 07-16)
Mandag 1. april: Stengt