Bryllupskaker 2023
3.etg på stativ, ca 45 personer ø 28, 22, 16cm
“MOUSSE MOUSSE” 3700kr, smak etter avtale (f.eks hvit sjokolade, mørk sjokolade, bringebær, solbær, pasjonsfrukt, lemoncurd). Med eller uten mirrorglaze eller gelelokk (helt hvit glaze kan ikke tilbys). Dekoreres med friske blomster eller frisk frukt, bær, sjokoladesnurrer og makroner. (Allergener: egg, melk, mandler, gluten(hvete), soya—allergen kan variere etter valg av bunn. Mandelbunn=glutenfri)
“TRØFFELHELT“, 3500kr, ganache på mandelbunn toppet med marengs. Marengs oppå eller dekt over hele. Hvis marengs oppå kan man velge om mandelbunn skal vises eller være dekt av sjokolade. Dekoreres med frukt, bær, sjokoladesnurrer og makroner. (Allergener: egg, melk, mandler, soya)
“JORDBÆR -OG CREMANT” 4400kr, mousse på mandelbunn. Dekoreres med jordbær og marengs + noen grønne blad fra rose. Sjokoladefirkanter rundt kakene. (Allergener: egg, melk, mandler, soya, sulfitt)
“GOD SOM GULL”, 3900kr, sjokoladebunn, ostekrem, salt karamell og friske bringebær. Trekkes med sukkerpasta eller frostingkrem. Dekoreres med friske blomster, marengs, sjokoladesnurrer og gull eller sølv dekor.(Allergener: egg, melk, gluten(hvete), soya))
“SITRONTERTE”, 3500kr, sitronkrem og marengs på tertebunn. Dekoreres med friske blomster eller frukt/bær. (Allergener: egg)
“BAILEYS SJOKOLADEDRØM”, 3500KR, sjokoladebunn, fløtekrem med baileys og sjokolade, trekt med mørk sjokoladetrekk. Dekor friske roseblader og gull. (Allergener: egg, melk, gluten(hvete))
2.etg stablekake, ca 22 personer, ø 26, 18cm
“GOD SOM GULL“, 3000kr, sjokoladebunn, ostekrem, salt karamell og friske bringebær. Trekkes med sukekrpasta eller frostingkrem. Dekoreres med friske blomster, marengs, sjokoladesnurrer og gull eller sølv dekor. (Allergener: egg, melk, gluten(hvete), soya)
“GULROTKAKE”, 2500kr, ekstra høy, dekt med frostingkrem. Dekor friske blomster og sjokoladesnurrer. (Allergener: egg, melk, gluten(hvete), soya)
Vi anbefaler å holde seg til en sort, men kan tilby maks to ulike sorter til en 3.etg kake (unntatt jordbær-og cremant, den lages kun som komplett 3.etg)
Noen av kakene kan lages allergivennlig mot tillegg
Vi tilbyr ikke prøvesmaking, men det hender vi har noen av sortene tilgjenglig i vår kakedisk
Se inspirasjonsbilder fra vårt galleri og ta gjerne kontakt med en av våre konditorer tlf 91189408 eller send forespørsel til spiseriet@veita.no
Besøk våre spennende butikker og spisesteder
ÅPNINGSTIDER VEITA
Mandag–fredag: 09–18
Lørdag: 10–17
Åpningstider REMA 1000:
Mandag–lørdag: 07–23
ÅPNINGSTIDER VEITA
I JULEN
Søndag 3. des: 14-18
Søndag 10. des: 14-18
Søndag 17. des: 14-18
Lørdag 23. des: 10-17
Søndag 24. des: Stengt
Romjulen: 10-17
Lørdag 30. des: 10-17
Søndag 31. des: Stengt
Mandag 1 jan: Stengt