Plassen for deg som verdsetter kaker med høy kvalitet
Spiseriet Konditori
HVORDAN BESTILLE KAKE FRA SPISERIET KONDITORI?
- se vår kakemeny
- ring oss på tlf 91189408 (sms leses ikke)
- send en forespørsel på epost til spiseriet@veita.no
- er du i nærheten kan du komme innom oss
Vi lager både til bursdag, dåp, konfirmasjon og bryllup. (Vi har dessverre ikke bilder på sukkerark)
Du finner også mange inspirasjonsbilder på vår INSTAGRAM og følg oss for å være oppdatert. Det er der vi er mest aktiv med å vise hva vi lager, “behind the scene” m.m



Telefon: 911 89 408
Bestill her:
Epost: spiseriet@veita.no
Plan 3
Mandag- fredag: 9-18
Lørdag: 10-17
Bryllupskake
<span data-metadata="">Vi anbefaler å være tidlig ute med bestilling for å sikre deg kaken du ønsker. Vårt utvalg finner du under "Bryllupskaker".Vi har også mange INSPIRASJONSBILDER på vår instagram.
KAKER
Bestillingsfrist 3-7 virkedager, men vi anbefaler å være tidligere ute med din bestilling da vi ikke kan garantere at vi har kapasitet til å lage akkurat den kaken du ønsker, spesielt i høysesong. I sesong bør du sende en forespørsel senest 3 uker før.
Vi tilbyr ikke bilder/logo på sukkerark.
spiseriet@veita.no eller ring tlf 91189408 (man-fre 08.00-14.00)
Har du glemt å bestille kake? I vårt kakemonter vil du alltid finne hele kaker klar for kjøp (utvalget og størrelse varierer)
Tillegg:
- Bringebærsaus 2,5 dl 60kr
- Allergentillegg pr allergen 90-150kr alt etter størrelse på kaken (NB! Vi tilpasser ikke alle våre kakesorter)

TRØFFELKAKE
26cm/1050kr
Inkl bringebærsaus 2,5 dl
Ganache og marengs på mandelbunn (mandler, egg, melk, soya)

BRINGEBÆR TRØFFELKAKE
26cm/1090kr
Inkl bringebærsaus 2,5 dl
Ganache og bringebærmarengs på mandelbunn (mandler, egg)

SITRONTERTE MED MARENGS
26cm/1090kr
sitronkrem og marengs på mørdeigsbunn (egg)

LAVKARBO
BRINGEBÆR OSTEKAKE PÅ MANDELKRØNSJBUNN (Allergener: MELK, MANDLER)
26cm/1130kr
Glutenfri, uten tilsatt sukker, eggefri
57,6g karbohydrater pr 26cm kake (uten dekor)
Gir 16 kakestykker/ 3,6g karbohydrater pr kakestykke
Inneholder kremost, finesse, fløte, bringebær, sitron, gelatin, mandler, smør og kanel

NORDLYSKAKE
26cm/1190kr , 20cm/760kr eller 16cm/530kr 20cm/825kr
Allergener: Egg, melk, gluten (hvete)
Sjokolademousse med salt karamell, på browniebunn uten nøtter. Trekkes med mirrorglaze og nordlysmotiv.
Her finner du den originale Nordlyskaka; alt lages fra grunnen av og karamellen kokes i vårt eget konditori.
“Mektig og mørk som mørketida med et nordlys som danser over kaken. Og salt karamell inni som for å stoppe tiden litt og bare nyte”
-Elin Solheim

OREOKAKE
26cm/1090kr eller 20cm/760kr
Allergener: Egg, melk, gluten (hvete), soya)
Sjokolademousse og oreokrem med et tynt lag bringebærsyltetøy mellom. Inneholder sitrus.

BLØTKAKE
26cm/995kr, 20cm/690kr, 16cm/470kr, 30x40cm/1700kr
Allergener kake med krem rundt: Egg, melk, gluten(hvete), soya
Rundt kaken kan du velge krem, rista hasselnøtter eller sjokolade
Fyll valg: jordbær, bringebær, aprikos, valnøtter, banan, vanilje, svisker.
Tekst på skilt koster ikke noe ekstra

“INGRID” kake
26cm/1150kr 20cm/730kr
Allergener: Egg, melk, gluten (hvete), mandler, valnøtter, soya
Moccakrem og valnøttkrem på sukkerbunn og mandelbunn, toppet med marengs i ulike farger. Sjokoladeflak rundt kaken.

FRAGILITE
Str 10 x 17cm 300kr
Allergener: Egg, melk (laktosefri), mandler
Vaniljesmørkrem med mandler mellom fire lag marengsbunner.
Visste du at Fragilite angivelig ble oppfunnet av en konditor i København tidlig på 1900-tallet? Navnet “Fragilite” betyr skjørhet på fransk (Fragile på engelsk betyr også skjør) og refererer til de skjøre marengsbunnene.
Denne kaken er mektig og gir 4-5 kakestykker

HJERTEKAKE
1 ukes bestillingsfrist
ca 8 biter/ 650kr
Bringebærmousse med bringebærgele inni, på sjokoladebunn.
Bildet er kun et eksempel. Velg hvilken farge du ønsker på glazen og dekor, f.eks friske blomster, makroner eller sjokolade.
Kaken kan også trekkes med mørk sjokolade.
Allergener: Egg, melk, gluten(hvete), soya (+mandler hvis makroner på)

“GOD SOM GULL”
26cm/1650kr 20cm/1350kr
m/standard dekor (makroner, marengs, sjokolade og bladgull
Vi tilby to ulike sorter:
MØRK: sjokoladebunn, ostekrem, salt karamell og friske bringebær
eller
LYS: muffinsbunn, ostekrem og lemoncurd
Allergener: Egg, melk, gluten (hvete), mandler, soya
Trekkes med hvit sukkerpasta eller frostingkrem rundt.
Denne er vår bestselger både til dåp, konfirmasjoner og bryllup (se egen meny)

SESONG
Juleostekake
Småkaker jul
Pepperkakedeig
Pepperkakedeig gluten og melkefri
Moltebærostekake
Påskekake

BRANKOS kake
1 ukes bestillingsfrist
26cm/1130kr
Allergener: Egg, melk, gluten(hvete), mandler, hasselnøtter, soya
Fløyels sjokoladekrem på grov mandelbunn. Trekt med tynt lag marsipan og dekt med trøffelsjokolade.
En nydelig konfektkake med opprinnelse fra den gang Brankos var i Tromsø

GULROT kake
26cm/995kr eller 30x40cm 1700kr
Allergener: Egg, melk, gluten (hvete), soya

RED VELVET
26cm/1050kr
Allergener: Egg, melk, gluten (hvete), soya
Red velvet= rød fløyel
Dette er en sjokoladekake med rød bunn og hvit ostekrem

NYHET!
“SYRLIG SYMFONI” PASJONSFRUKT OSTEKREM, LEMONCURD OG MARENGS PÅ BROWNIEBUNN UTEN NØTTER (Allergener: MELK, EGG, GLUTEN(HVETE))
26cm/1130kr
20cm/825kr

MOUSSEKAKE
I ukes bestillingsfrist
26cm 1130kr eller 20cm/825kr
Vi kan kombinere ulike smaker f.eks:
- hvit sjokolade og bringebær
- mørk sjokolade og pasjonsfrukt
- lakris og lemoncurd
Vi har også karamellmousse, melkesjokolademousse og solbærmousse
Kan trekkes med mirrorglaze, sjokolade, karamell eller et gelelokk dersom du ønkser det.(Allergener varierer etter ønsket smak/bunn)

SUKSESSTERTE
26cm/1050kr eller 20cm/730kr
Eggekrem på mandelbunn, toppet med sjokolade (melk, egg, mandler)

SJOKOLADEKAKE
26cm/1050, 20cm/730kr eller 30x40cm/1900kr
Allergener: egg, melk, gluten (hvete), soya)
Sjokoladekake med sjokoladesmørkrem inni
Dekor smeltet trøffelsjokolade, sjokoladesmørkrem, oreo og jordbær
eller nonstop og sukkerfigur (barnetema)
Tekst på skilt koster ikke noe ekstra

RAWFOODKAKE MED BLÅBÆR
26cm/1130kr
vegansk, uten tilsatt sukker (Allergen: cashewnøtter)

PASJONSFRUKT OSTEKAKE
26cm/1090kr eller 20cm/760kr
Pasjonsfrukt ostekrem med pasjonsfruktgele inni og oppå. På sjokoladebunn. på sjokoladebunn.
Allergener: melk (laktosefri ostekrem), egg
KONFIRMASJONSKAKER
Vi anbefaler deg å være ute i god tid med din forespørsel
Pris varierer etter ønsket dekor.

LIMEOSTEKAKE
26cm 1050kr/20cm 730kr
Lime ostekrem med limegelè på digestive kjeksbunn. Dekoreres med frukt, bær og sjokolade (gluten(hvete), melk)
MARSIPANKAKE
26cm/1050kr, 20cm/730kr, 30x40cm/1900kr
Standard dekor: marengs, makroner og sjokolade
Tekst skrevet rett på kaken eller på et skilt koster ikke noe ekstra
Allergener: Egg, melk, gluten (hvete), mandler, soya
Kan lages glutenfri og/eller laktosefri mot tillegg
Besøk våre spennende butikker og spisesteder
ÅPNINGSTIDER VEITA
Mandag–fredag: 09–18
Lørdag: 10–17
Åpningstider REMA 1000:
Mandag–lørdag: 07–23
Tlf Rema 1000: 77 64 18 10