Byparken. Utforsk drømmen.

Byparken er et helt unikt konsept der hele etasjen er åpnet opp og består av 14 pop-up bokser der gründere og nisje-aktører tilbyr et mangfold av spennende produkter. I tillegg vil du også kunne finne artister og kunstnere, sesongbaserte aktører, ideelle organisasjoner, samt etablerte bedrifter med spesielle konsepter eller lanseringskampanjer. Her er alle våre planter levende og blir godt tatt vare på av vår egen hagedesigner Mette Rollstad, -det merkes.
I samme plan (tre) finner du også Lekeplaneten og Spisereit Kafé.
VÅRT KONSEPT

Et annerledes handelskonsept

Vår innendørs Bypark er en hel etasje av senteret hvor vi har bygget 14 pop-up bokser, en lekepark og et serveringssted. Her finner du byens mest fleksible butikk- og showroomlokaler. Gründere kan selv velge hvor lenge man ønsker å leie - alt fra én måned opp til ett år. Det gir småbedrifter muligheten til å prøve ut hvordan det er å drive butikk - helt uten risiko. For etablerte virksomheter er pop-up-boksene en ideell måte å teste ut nye konsepter på, kjøre tidsavgrensede lanserings- eller markedsføringskampanjer eller rett og slett bruke dette for å nå ut til nye kundesegmenter. For artister og kunstnere er boksene en spennende mulighet til å presentere sitt arbeid for publikum. For nettbutikker er Pop up markedet en spennende måte å vise fram produktene på.
Kunder som besøker Veita Plan Tre vil finne et handelskonsept det ikke er maken til i Norge. Det vil nærmest oppleves som en typisk handels- og gavemesse - bare med et kjøpesenters åpningstider og fasiliteter. I pop-up-boksene vil du finne mange ulike produkter, tjenester og konsepter, og hvem som er inne på Plan Tre vil kunne variere fra måned til måned. Her kan du stadig oppdage noe nytt. I tillegg vil flott bruk av planter og annerledes møbler bidra til en helt unik atmosfære som bare må oppleves. En slik innendørs bypark vil kunne bli et flott samlingssted. Spiseriet som etableres i tilknytning til «byparken» tilbyr småretter, lunsj og noe å bite i til kaffen.
redesign badekar sofa
MER ENN BARE SHOPPING

Pop opp og pop ned

Veitas Bypark skal bli et samlingssted i sentrum for både store og små. Hit kan du komme for å unngå stress og jag, og bare nyte en rolig stund, eller oppleve en plutselig intimkonsert med spennende musikere! Overraskelser er det normale her. Gode og spennende møbler for både voksne og barn innbyr til avslapning. I Spiseriet kafé finner du lekre kaker og nydelige lunsjretter, og at kaffen blir av beste kvalitet er vi sikre på da vi har laget vår egen kaffe "Sebben" som brennes av Strøm Eriksen i Ersfjorden.
VELKOMMEN TIL TROMSØS NYESTE INNENDØRS

LEKEPARK FOR ALLE BARN MELLOM 0–6 ÅR

Lekeplaneten
Vi ønsker alle barn mellom 0 til 6 år velkommen til Tromsøs nyeste innendørs lekepark! Fordelt på 200 kvadratmeter kan ungene boltre seg i spennende lekeapparater, klatre og kose seg i trygge og flotte omgivelser.
barneaktivitet på Veita i Lekeplaneten
For meg er Pop up markedet en helt unik mulighet til å nå ut til kundene mine, og få presentert mine produkter ansikt til ansikt, og samtidig få bli en del av et fellesskap.
Ann Monica Aglen
Innehaver Mokkanikka

SPØRSMÅL OG SVAR TIL POTENSIELLE LEIETAKERE

Er det ulike størrelser på pop-up boksene?
Ja, pop-up boksene finnes i størrelser fra de minste som er 6 kvadratmeter, via bokser som er 7,2 kvadratmeter og 11,2 kvadratmeter, opptil den største størrelsen som er på 14,4 kvadratmeter. Det er 14 pop-up bokser på Plan Tre. Ta kontakt for å se plantegning som viser hvor de ulike boksene er plassert.
Hvor lenge kan jeg leie?
Minimums leieperiode er én måned, mens maksimal leieperiode er satt til 12 måneder. Dersom du ønsker å forlenge leieperioden så kan dette gjøres før avtaleperioden går ut. Det betyr at du selv bestemmer hvor lenge du skal ha din pop-up butikk.
Hva koster det å leie?
Vi har satt som mål å være gründervennlig i prisingen. De minste boksene som er omlag 6 kvadratmeter koster kr. 5018,- eks. mva. pr måned, mens den største boksen på ca 16 kvadratmeter koster kr 8911,- eks. mva. å leie. Leien regulereres gjennom en enkel og ryddig kontrakt mellom din virksomhet og KS Veita Senter.
Hvilke krav stilles det til meg som leietaker?
Minimumskravet er at virksomheten må være registrert i Foretaksregisteret med eget organisasjonsnummer. Der det stilles særskilte krav kan vi også kreve ytterligere dokumentasjon.
Er det noen begrensninger på hvilke produkter eller tjenester jeg kan tilby?
Nei, alle lovlige handelsvarer og tjenester kan selges på Plan Tre. Den eneste begrensningen er knyttet til at varene må være mulig å frakte og lagre på en forsvarlig måte. Boksene på Plan Tre kan passe både små matprodusenter, klesforretninger, brukskunstnere, fotografer - ja bare fantasien setter begrensninger. Fleksibiliteten med leieperiode gjør dessuten Plan Tre ideell som en arena for at etablerte bedrifter skal kunne teste ut nye konsepter, gjennomføre lanseringskampanjer eller hva det måtte være. Dette gjør også Plan Tre til en spennende mulighet for eiendomsmeglere eller eksempelvis ideelle organisasjoner som først og fremst er ute etter markedsføringsgevinsten. Er du usikker på om ditt konsept passer inn? Ta kontakt så finner vi ut av det.
Jeg er interessert. Hva gjør jeg nå?
Så hyggelig. Vår egen senterpilot May-Tordis Simonsen står klar til å svare på eventuelle ytterligere spørsmål du måtte ha, diskutere aktuelle bokser, gi deg en omvisning og gå gjennom kontrakstsforslaget sammen med deg. Send henne en mail der du beskriver ditt konsept, eller ring 938 16 001 for nærmere avtale.