Lindex

Plassering
Inngang, gateplan fra Storgata.
Kategori
Konfeksjon
Åpningstider
10.00–18.00 (10.00–17.00)
Webside
www.lindex.no
"We Make Fashion Feel Good" er Lindex sitt konsept. Du skal enkelt kunne erfare hva vi står for. Du skal kjenne «feel good» hver dag i klærne du kjøper og går med.

Lindex er stolte av vår inspirerende og prisgunstige mote. Kvaliteten, passformen og kundeservicen vår skal bidra til at du kommer tilbake.

Du finner Lindex på gateplan på Veita, med egen inngang fra Storgata eller gjennom senteret.
Lindex har vært en del av Veita siden oppstarten. Vi er stolt av senteret og vår plassering i Tromsø sentrum, og stolte over vår butikk som rommer et bredt utvalg av dame-, barneklær og undertøy. Vi har også en stor avdeling med kosmetikk og hudpleieprodukter.
LIndex fasade Tromsø
lindex Tromsø barneklær

Dame-, barneklær og undertøy

Lindex tilbyr et bredt sortiment innen klær til dame, barn og baby.
Vi har en rikholdig undertøysavdeling i tillegg til make-up og hudpleie.
Lindex’ mote har god passform, kvalitet og en  høy prisverdi.
Klærne er produsert på en bærekraftig og ansvarsfull måte. 
LIndex undertøy Tromsø

Undertøy for alle

Lindex ble startet i 1954 som en undertøysbutikk i Alingsås i Sverige. Vi har nå over 60 års erfaring og kunnskap om å skape undertøy til kvinner. Når kunden finner sin perfekte passform, som kjennetegnes av et spesifikt navn, kan hun være sikker på at den passformen alltid er den samme. Hver passform finnes i flere varianter med ulike materialer og farger å velge mellom, og kunden kan alltid matche sin BH med flere ulike truser. BH-sortimentet er utviklet gjennom omfattende kundetester der kvinner i forskjellige aldre, og med ulike BH-størrelser og preferenser fikk teste flere BH-modeller. I tillegg til vårt brede sortiment, har vi også kolleksjonene Ella M med luksuriøst og sensuelt undertøy i stilren og elegant design, og So.U som er en ungdommelig og fargerik kolleksjon med en røffere holdning. Blandt våre sokker og strømpebukser finner du alt du behøver til både hverdag og fest, og blant nattøyet finner du både klassiske feminine og trendige kolleksjoner. Badetøyet består av trendy kolleksjoner med inspirerende tilbehør.