Lindex

Plassering
Plan 2, inngang fra Storgata
Kategori
Konfeksjon
Åpningstider
09.00–18.00 (10.00–18.00)
Webside
www.lindex.no
We Make Fashion Feel Good er Lindex sitt kommunikasjonskonsept og vår måte å tydelige kommunisere hva varemerket Lindex står for og hva vi tilbyr våre kunder. Vi vil at våre kunde skal kjenne «feel good» hver dag i klærne hun kjøper og går med, og i møtet med oss. Vi er stolte av mye i Lindex – vår inspirerende og prisgunstige mote, kvaliteten, passformen og kundeservicen som gjør det enkelt og smidig å handle hos oss. Du finner butikken på Plan 2 på Veita, med egen inngang fra Storgata eller gjennom senteret.
Lindex har vært en del av Veita siden oppstarten. Vi er stolt av senteret og vår plassering i Tromsø sentrum, og stolte over vår butikk som rommer et bredt utvalg av dame-, barneklær og undertøy. Vi har også en stor avdeling med kosmetikk og hudpleieprodukter.
LIndex fasade Tromsø
lindex Tromsø barneklær

Dame-, barneklær og undertøy

Lindex tilbyr et bredt sortiment med flere motekonsepter innen dame- og barneklær og undertøy, samt kosmetikk og hudpleie. Det som kjennetegner Lindex’ mote er god passform, kvalitet, høy prisverdi med rett motefølelse som er produsert på en bærekraftig og ansvarsfull måte. 
LIndex undertøy Tromsø

Undertøy for alle

Lindex ble startet i 1954 som en undertøysbutikk i Alingsås i Sverige. Vi har nå over 60 års erfaring og kunnskap om å skape undertøy til kvinner. Når kunden finner sin perfekte passform, som kjennetegnes av et spesifikt navn, kan hun være sikker på at den passformen alltid er den samme. Hver passform finnes i flere varianter med ulike materialer og farger å velge mellom, og kunden kan alltid matche sin BH med flere ulike truser. BH-sortimentet er utviklet gjennom omfattende kundetester der kvinner i forskjellige aldre, og med ulike BH-størrelser og preferenser fikk teste flere BH-modeller. I tillegg til vårt brede sortiment, har vi også kolleksjonene Ella M med luksuriøst og sensuelt undertøy i stilren og elegant design, og So.U som er en ungdommelig og fargerik kolleksjon med en røffere holdning. Blandt våre sokker og strømpebukser finner du alt du behøver til både hverdag og fest, og blant nattøyet finner du både klassiske feminine og trendige kolleksjoner. Badetøyet består av trendy kolleksjoner med inspirerende tilbehør.