• Home
  • Velg din pop-up box

Velg din pop-up box

Vi gjør det enkelt å begynne å selge fra din egen butikk. Bare velg hvilken pop-up box du ønsker å leie, velg periode, betal - og gjør klar til å drive din egen butikk!

Vi beklager.
Gjennom aktivt å ha tilbudt et spesialdesignet marked for småprodusenter og gründere siden våren 2017, har vi gjort oss den erfaring at markedet her nord dessverre er for lite for å skape nok belegg. Vår intensjon har vært å tilby dette konseptet til leietakere for kortere leieperioder, da tenker vi fra 3 mnd. og oppover. Det har markedet dessverre ikke respondert tilstrekkelig positivt på.
Vi har derfor stengt konseptet inntil videre og jobber nå med andre løsninger.

Les vilkårene for kortidsleie

BYPARKEN: UTFORSK DRØMMEN

Her finner du Pop-Up Marked. 14 kortreiste pop-up bokser. Disse er spesialdesignet miniatyrbutikker. Her kan individualiteten blomstre og du kan utforske din forretningsidé. En ideell butikkløsning for gründere og nisje-aktører som ønsker å ha et fleksibelt og kortvarig lokale. I tillegg vil du også kunne finne artister og kunstnere, sesongbaserte aktører, ideelle organisasjoner, samt etablerte bedrifter med spesielle konsepter eller lanseringskampanjer her. Fra kr 200 per dag.

Hold musepekeren over kartet og finn mer informasjon eller start booking av pop-up boks.

Vil du se hvem som har booket allerede?

Under finner du en oversikt over hvem som har booket seg inn i salgsbodene på ulike datoer. Klikk fram til den datoen du ønsker å leie og så vil du se hvem som eventuelt er der samtidig, og hvilke boder som er ledige.

Wednesday 26. January

Perspektivet Museum - Pop up utstilling i boks nr. 3

Dersom Tromsø var et puslespill, hvilke brikker hadde byen bestått av da? Pop up utstilling 1/11 stasjoner om byens kvenske og norsk-jødiske brikker. Står fra 25. jan. - 28. febr.

Boks 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 og 14 er ledige.
Book en av dem herVÅRT KONSEPT

Et annerledes handelskonsept

Vår innendørs Bypark er en hel etasje av senteret hvor vi har bygget 14 pop-up bokser, en lekepark og et serveringssted. Her finner du byens mest fleksible butikk- og showroomlokaler. Gründere kan selv velge hvor lenge man ønsker å leie - alt fra én måned opp til ett år. Det gir småbedrifter muligheten til å prøve ut hvordan det er å drive butikk - helt uten risiko. For etablerte virksomheter er pop-up-boksene en ideell måte å teste ut nye konsepter på, kjøre tidsavgrensede lanserings- eller markedsføringskampanjer eller rett og slett bruke dette for å nå ut til nye kundesegmenter. For artister og kunstnere er boksene en spennende mulighet til å presentere sitt arbeid for publikum. For nettbutikker er Pop up markedet en spennende måte å vise fram produktene på.
Kunder som besøker Veita Plan Tre vil finne et handelskonsept det ikke er maken til i Norge. Det vil nærmest oppleves som en typisk handels- og gavemesse - bare med et kjøpesenters åpningstider og fasiliteter. I pop-up-boksene vil du finne mange ulike produkter, tjenester og konsepter, og hvem som er inne på Plan Tre vil kunne variere fra måned til måned. Her kan du stadig oppdage noe nytt. I tillegg vil flott bruk av planter og annerledes møbler bidra til en helt unik atmosfære som bare må oppleves. En slik innendørs bypark vil kunne bli et flott samlingssted. Spiseriet som etableres i tilknytning til «byparken» tilbyr småretter, lunsj og noe å bite i til kaffen.
redesign badekar sofa
MER ENN BARE SHOPPING

Pop opp og pop ned

Veitas Bypark skal bli et samlingssted i sentrum for både store og små. Hit kan du komme for å unngå stress og jag, og bare nyte en rolig stund, eller oppleve en plutselig intimkonsert med spennende musikere! Overraskelser er det normale her. Gode og spennende møbler for både voksne og barn innbyr til avslapning. I Spiseriet kafé finner du lekre kaker og nydelige lunsjretter, og at kaffen blir av beste kvalitet er vi sikre på da vi har laget vår egen kaffe "Sebben" som brennes av Strøm Eriksen i Ersfjorden.
For meg er Pop up markedet en helt unik mulighet til å nå ut til kundene mine, og få presentert mine produkter ansikt til ansikt, og samtidig få bli en del av et fellesskap.
Ann Monica Aglen
Innehaver Mokkanikka

SPØRSMÅL OG SVAR TIL POTENSIELLE LEIETAKERE

Er det ulike størrelser på pop-up boksene?
Ja, pop-up boksene finnes i størrelser fra de minste som er 6 kvadratmeter, via bokser som er 7,2 kvadratmeter og 11,2 kvadratmeter, opptil den største størrelsen som er på 14,4 kvadratmeter. Det er 14 pop-up bokser. Ta kontakt for å se plantegning som viser hvor de ulike boksene er plassert.
Hvor lenge kan jeg leie?
Du kan leie alt fra en dag og oppover er én måned, mens maksimal leieperiode er satt til 12 måneder.  Det betyr at du selv bestemmer hvor lenge du skal ha ditt pop up prosjekt.
Hva koster det å leie?
Dagsleieprisen varierer utfra hvilken størrelse boksen har. Den minste boxen (6m2) koster fra kr 150,- eks. mva. pr. dag. Mot helgen justeres leieprisen noe opp til kr 400,- eks. mva. for tilsvarende.
Hvilke krav stilles det til meg som leietaker?
Ved handel er minimumskravet at virksomheten er registrert i Foretaksregisteret med eget organisasjonsnummer. Her kan kriterier variere alt ettersom om du er deltakende på et av våre arrangementer eller du er i pop up markedet på eget initiativ.
Er det noen begrensninger på hvilke produkter eller tjenester jeg kan tilby?
Ingen begrensninger vi kjenner til så langt. Men vi streber etter at produktene matcher vårt konsept som innebærer kortreisthet, kvalitet og at du kan formidle produktenes historie. På den måten bidrar du til at forbruker tar bedre vare på og respekterer varen. Dette er handel for fremtiden, for miljøet og for individet. Boksene i pop up markedet kan passe både små matprodusenter, klesforretninger, brukskunstnere, fotografer - ja bare fantasien setter begrensninger. Fleksibiliteten vår pop up løsning gir deg, sparer deg for unødvendig stress rundt langsiktige kontrakter og gir deg langt større frihet og forutsigbarhet. En ideell  arena for at etablerte bedrifter skal kunne teste ut nye konsepter, gjennomføre lanseringskampanjer eller hva det måtte være. Dette åpner opp for spennende konstellasjoner på kryss av yrker og kan skape nye nettverk og sammensetninger som publikum verdsetter.
Er du usikker på om ditt konsept passer inn? Ta kontakt så finner vi ut av det.
Jeg er interessert. Hva gjør jeg nå?
Så hyggelig. Her kan du booke Box: https://www.veita.no/boxvelger/
Vår egen senterpilot May-Tordis Simonsen står klar til å svare på eventuelle ytterligere spørsmål du måtte ha, diskutere aktuelle bokser,  Send henne en mail der du beskriver ditt konsept, eller ring 938 16 001 for nærmere avtale.