Se resultatet av utfordringen vi gav Vilja og Andriana.

Det er alltid kjekt å ha ungdom i hus. Spesielt når de koser seg og vi ser at samarbeid gir trivsel og mersmak.

Hos oss skjedde det da Andriana og Vilja fra Sommerlyst Ungdomsskole fikk muligheten å jobbe et sted i byen. Anledningen var deres valgfag, og de valgte oss. Vi skulle stille et beløp til en veldedig organisasjon som takk for hjelpen.

Vilja
Vilja
Andriana
Andriana

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Et arbeid som er synlig
Andriana og Vilja hadde i utgangspunktet tenkt seg en innsats i en mer tradisjonell retning, men vi mente de absolutt kunne bidra til at deres arbeid ble synlig langt etter deres besøk her hos oss.

Så derfor var det artig å se hvordan de med stor iver gikk løs på oppdraget: «skilt til vårt pop up marked».

elever i prosess
Elever i prosess

Med utgangspunkt i et gitter produsert av innsatte på Tromsø Kretsfengsel gjøv de løs med glitter og stas, tang og strips og stemningslys. Resultatet ble bare lekkert!

Noe å se på og være stolt av
«Det er jo litt artig at vi fikk lov å gjøre det her! -Og at det ble slik som du hadde tenkt». Vilja og Andriana lar seg villig fotografere med resultatet. «Så er det jo litt kult at det er vi som har laget det». Vi er så absolutt enig. Nå henger jo deres innsats som en flott inngangsportal til vårt innovative pop up marked i Byparken vår på plan Tre.

Jenter med skilt
Vilja og Andriana med det ferdige resultatet.

 

 

Pengebidrag til WWF
Både Vilja og Andriana ønsket at deres innsats skulle dedikeres WWF. En organisasjon som arbeider for å redde verdens dyr. WWF jobber for å beskytte dyr fra trusler som krypskyttere og ulovlig jakt og fiske, men også med å bevare leveområder både i havet og på land, så som å stoppe plastforsøplingen av havet og verne skoger fra ødeleggende hogst. Vi støtter deres valg og sier på gjensyn. Lykke til på skolen og riktig god jul når den kommer.