Åpning utsettes

På grunn av økende smitte i Tromsø, og det faktum at regjeringen, i sin siste melding, oppfordret oss om å være mest mulig hjemme, har vi valgt å skyve litt på Julemarkedets start.  Julemarkedet  skulle starte 14. november. Ny dato blir torsdag, 19. november. Da skal etter planen designkollektivet «Kvinnene fra havet» innta hele vårt pop up marked. Vi håper folk igjen forsiktig har begynt å røre på seg til da, og at koselig julehandel igjen kan foregå i pop up markedet.

Godt smittevern
For at dette skal kunne foregå på en forsvarlig måte vil du kanskje bli møtt av en smittevakt i fellesarealet i Pop up markedet. Smittevakten skal blant annet sørge for at avstand overholdes og hender sprites.

Hygienestasjoner i våre innganger
Som et tiltak for ytterligere smittebegrensning vil du finne våre hygienestasjoner innenfor de fleste av våre innganger. Disse er godt synlig og berøringsfrie. Alle våre leietakere har også et slikt tilbud i dere lokaler.

Spiseriet er åpent
Spiseret Kafé har åpnet igjen, etter at samtlige ansatte er klarert ut av mistanke om covid-19 smitte. Spiseret Kafé har holdt stengt i uke 45 etter at en av deres ekstrahjelper har testet positivt.

I den stengte perioden har vi brukt tiden godt. Vi har renset alle grønne felt i Byparken og sørget for god plassering av Spiseriet Kafés bord og stoler.

Du er hjertelig velkommen til oss. Vi står alle klare til å gi deg god service, et smil og følelsen av lokal entusiasme. Her skal det være trygt å være.