Lyser opp i sentrum

Hva er vel bedre enn litt varme og lys i mørketida. Når kulda strømmer inn i dine nesebor og du må stå midt i fin-buksa for å holde varmen. Skulle tatt på longs ja, men neida, skjønnheten må man lide.

Da hjelper det med litt lys. Lys som skaper trivsel og god stemning. Det blir liksom litt letter alt da. Ikke varmere midt i buksa, men likevel.

Vi satser på deg
Stemning er viktig for folkehelsa og for god handel i sentrum. Nå gjør vi det vi kan for at nettopp du skal se at vi bryr oss om deg. Med litt lengre avstand og restriksjoner enn tidligere blir det likevel god stemning og rom for en litt «varmere» tone i gågata utenfor oss. Inne er det vel så trivelig og trygt. Og sammen med alle våre gode naboer tror vi du vil erfare vår lokale entusiasme og lagånd.

I lag for lys

liftarbeid i Storgata
Mens solen går ned, avsluttes monteringsarbeidet i Storgata

Onsdag, 21. oktober tente vi lysgata nord for Stortorget.

Dette er et samarbeidsprosjekt med våre naboer som skal få lyse helt til solen melder sin ankomst langt ut i januar. Det er godt å kunne lage slike opplevelser sammen. Å få til noe i lag, skaper familiefølelsen blant oss. Litt mitt og litt ditt.

Med kyndig bistand fra Frode, vår lokale helt, tok lysstiene gradvis form imellom våre ulike fasader.

 

 

 

 

mannlig person i lift
Frode i montering av lysgata i nordbyen

Vår forskjellighet og særegenhet skal du oppdage under lysstiene. Alt forarbeid er historie, nå gjenstår det å smitte deg med den gode følelsen vi ønsker å gi deg i mørketida og nettopp formidle vår lokale entusiasme. Velkommen inn i lyset. Det skjer nye bra i Nordbyen.