Godt nabosamarbeid gir fotokunst til folket.

VEITA OG PERSPEKTIVET MUSEUM SAMARBEIDER OM RE-UTSTILLING

Så fikk vi det til: et samarbeid med en god nabo som skal berike oss, våre gjester og vårt publikum!

Har utstillingen Gatelangs med fotograf Knut Stokmo gått deg hus forbi?

Fotokunst med knut Stokmo
Du ønskes velkomne til utstillingen med denne posteren i vårt drop in area på Veita.

Fortvil ikke, den kommer i andre omgivelser fra førstkommende fredag.
Da kan den nytes i vårt drop in area i Byparken her på Veita.

Utstillingen er gratis og åpen for alle i våre åpningstider: mandag-fredag 10–18 og lørdag 10–17. Fra 15. november til 20. I desember kan den også besøkes på søndager mellom kl 12–16.

Åpning med underholdning og taler
Nå på fredag kl 11 er det altså klart for åpning, eller re-åpning, et ord som klinger godt i våre ører. Vi bedriver som kjent med re-design, sirkulærøkonomi og gjenbruk. Da var jo dette en måte å forlenge livet -også til en utstilling- i en litt annen innramming.

 

Siden 2017 har utstillingen vært tilgjengelig for publikum hos Perspektivet Museum. Den har vært godt besøkt, men når utstillingen nå måtte vike for plass til nye prosjekter, åpnet muligheten for et nabosamarbeid seg.

Vi gleder oss til nok en gang å skape opplevelser som beriker våre gjesters besøk og som igjen gjør sentrum til et godt sted å både oppleve og handle.

 

De fleste Tromsø-væringer vil nok forbinde navnet Knut Stokmo med Knut og kona Kirstens mangeårige fotografiske virksomhet i bedriften Stokmo. Utstillingen Gatelangs med fotograf Knut Stokmo viser imidlertid Stokmos arbeider i fotografens helt unge år, en periode der han sto fritt i valg av motiver, komposisjon og teknikk. Unggutten fra Tromsdalen gjorde kometkarriere med sine realistiske typeskildringer, naturbilder, portretter og eksperimentelle motiver i bas-relieff teknikk. Bildene avslører et sjeldent talent, som både overrasket og imponerte i de mest anerkjente kretser for profesjonelt fotografi.