Lekeplaneten åpner igjen.

Under strenge smitteverntiltak og begrenset publikum åpner vi nå Lekeplaneten igjen.

Hurra! Nå er det nok mange som jubler når vi i dag lanserer denne re-åpningen av Lekeplaneten -barnas naturlige valg når lek og utfordringer skal gjøres i Tromsø sentrum-. Vi åpner fordi mange av dere savner oss og har etterspurt en re-åpning.

Setter inn tiltak
Vi tar smittevern på alvor og ønsker at du og vi skal holde oss friske. Derfor åpner vi nå Lekeplaneten under langt strengere regelverk enn du og vi er vant med. For oss betyr det at vi rengjør og desinfiserer alle apparater og kontaktflater hver dag etter stengetid. Listen over renholdet kan du se inne i Lekeplaneten. Dette er en kostbar men nødvendig handling dersom vi skal kunne holde åpent. Men vi må teste for å høste erfaring

Den største endringen for deg som bruker er at du nå må planlegge ditt besøk til Lekeplaneten. Dette fordi vi har innført -midlertidig- tidsbegrensninger og langt kortere åpningstid enn ellers.

billettinformasjon
Billettinformasjon fra Lekeplaneten

Vi opererer nå med en times-opphold som gjelder for barn med en voksen. Innslepp er kl 11:00, 12:00 og kl 13:00. Pris pr billett pr time er kr 60,-.

Det tredje nye er at du booker dine inngangsbilletter på vår nettside for Lekeplaneten.  Her kan du foreløpig kun betale med kort, men det pleier gå helt fint. Mulig vi tilføyer vipps med tiden, men det ser vi litt an.

Når du så har valgt tidspunkt, antall billetter og bekreftet ordenen, vil du motta en ordrebekreftelse. Denne viser du frem ved ankomst til Lekeplaneten for vertsskapet i Spiseriet kafé. De vil gi deg armbåndet ditt barn skal ha på armen under oppholdet hos oss.

Drop in
Dersom du har problemer med bookingen eller av andre årsaker ikke har gjort en booking på nett skal du ikke fortvile. Spiseriet har 5 billetter i bakhånd. Disse kan selges over disk i spesielle tilfeller.

Håndrens før og etter lek
En annen nødvendig nyhet er at dine og barnets hender skal desinfiseres (sprites) før og etter besøk i lekeområdet. Dette er våre gjesters aller viktigste jobb i kampen for å bekjempe virusspredning.

Ordensregler

Ordensregler
Ordensreglene i Lekeplaneten

For alles trivsel og også for sikkerhetens skyld er vi avhengige av at dere voksne passer på barna deres og at våre ordensregler følges. Du får en oversikt over dem her.

Vi gleder oss til å se dere igjen og håper og tror at dette skal gå bra.

Velkommen skal dere være, store og små.