Dette hadde de aldri sett før. Sjekk hva som gjorde Mattis og Vera så begeistra!

Ble overrasket i Storgata
Det er tidlig torsdag morgen og Mattis, Vera og Birk er i sentrum sammen med mamma og pappa.
Birk som er eldst passer på tvillingene på 5 mens foreldrene benytter seg av #handlelokalt i sentrum.
I gata der også enterpilot May-Tordis Simonsen. May-Tordis ser etter noen som vil teste ut noe nytt. Gate-Yatzy. Hun tar kontakt med barna og spør om de har lyst å teste.

barn som spiller gatayatzy
Mattis, Vera og Birk tester ut Gate-Yatzy i Storgata i Tromsø

Det synes de hører spennende ut og blir begeistret når de får vite at de nok er de aller første som spiller gate yatzy i Tromsø! «Så kult!» roper Mattis i det han kaster terningene. Det telles opp og straks er det Veras tur. Storebror skriver. Så kommer mamma ut fra Britts og lurer på hva som skjer. Hun synes også dette så morsomt ut. Det spilles litt til før barna må forlate. «Dette var morsomt å få være med på. Håper vi kan komme igjen for å spille hele runden». Mattis tar et siste slag før han og Vera pent sender terningene ned i oppbevarings-røret sitt.

Yatzy i storformat
Gate-Yatzy. Tygg litt på det. Kult hva? -Og så søkkanes trivelig og sosialt å spille! En av de store fordelene med denne type mega-yatzy er at det også er underholdende for de som ikke er med, men som for eksempel sitter på en benk og ser på. Terningene er som en hånd i størrelse og utført i heltre, noe som gir en fin lyd når de treffer gata. Det er alltid noe eget med naturmaterialer. Litt mosjon får du også da du stadig må bøye deg for å hente opp terningene. I tillegg kan det for smårollingene være supert å telle. Det er jo alltid morsomt i seg selv! På en go´værsdag i sentrum er dette en eksotisk aktivitet for folk i alle aldre.

Til leie hos oss
Vi har nå starta med utleie av yatzy for gatebruk. Nå kan du ta med deg venner, familie eller kjæresten og spille gate-yatzy midt i storgata utenfor Veita eller -om det regner, i Byparken inne hos oss.

Yatzy-spill i gata
Nyhet i sentrum: spill gate-yatzy!

Vi har satt leieprisen til kr 50,- pr time. Inkludert følger 2 store spillark og blyant for notering. Som sikkerhet betaler du kr 200 i depositum. Dette tilbakeføres deg ved innlevering.

Spill når vi har åpent
Du kan leie Gate-yatzy i vår åpningstid. Mandag –fredag 10-17 og lørdager 10-16. Innlevering senest 10 minutt før stengetid.