Moteshow i sentrum

Moteshow på nett fra Kirkeparken.

Torsdag, 4.juni kl 19:30 er det mulig å se moteshowet for Tromsø sentrum på nett. Slik blir det denne gangen og muligens også i fremtiden. Det er morsomt å få bidra, og å være lamme, og vårt mål er jo å inspirere deg til å bruke sentrum og å handle hos oss som finnes her.

200 meter lang cat walk

Det er ikke hver gang vi opplever en 200 meter lang cat walk. Det får du nå. En spennende rute som tar modellene ned Bankgata, gjennom Kirkeparken og videre inn i Storgata. langs ruta står det flere fotografer med ulike kamera i tillegg til tilfeldig forbipasserende og skuelystne. Det er tydelig at her skal ingenting bli oversett eller overlatt til tilfeldighetene.

modell i moteshow
moteshow fra Storgata

Store og små modeller

Fra Veita stiller Lindex og Rein Love Clothing.
Rein Love Clothing er vårt urbane superlokale brand. Det hvite reinsdyret er deres varemerke: det å tørre gå ut av flokken og være sterk i seg selv. Kule klær og tilbehør stadig flere oppdager.

kunst fra Galleri Nord
Kunst fra Galleri Nord

Lindex viser frem nyheter fra sin sommerkolleksjon. Dameklær for liten og stor størrelse. Behagelige og med god passform. Barneklærne er designet for god bevegelse og trivsel slik at barna får utfolde seg i lek. Solbriller er fra Jacob Friis. De fleste sko er fra Skoringen og kunsten er fra Galleri Nord blant mange bidragsytere.

Bli med oss bak kulissene

Når du første gang skal vise deg fram for ukjente, vet vi at det kan være både tøft og vanskelig. Men sammen med profesjonelle mennesker som vil deg det beste er det lett å bli engasjert og tryggere. Likevel, nervøsiteten var upåklagelig til stede. Slik skal det jo også være.

modeller med klær fra Rein Love Clothing
modeller fra Rein Love Clothing

Det skal være spenning i lufta når du skal prestere. Her ser vi noen bilder fra omkledningsrommet hos Skoringen i Storgata like før det braker løs.

Link til visning: https://www.facebook.com/events/177760636951398/