Gjenoppdag Veitas innendørs Bypark.

Byparken åpner igjen for publikum 20. April.
13. mars gav myndighetenes oss retningslinjer for å redusere smittespredning av covid-19. Vi har fulgt disse og har hatt våre serveringssteder stengt. Nå skal vi gradvis våkne til liv igjen, men likevel vise hensyn og ta ansvar.

Forandringer i Byparken
Vi har savnet hverandre og dere, men vi har ikke ligget på latsiden. I denne tiden har vi satt sommerstemningen i huset og gjort forandringer i Byparken. Vi håper du vil sette pris på forandringene.

god merking i serveringsområdet
avstandsmerking i serveringsområdet på Spiseriet kafé på Veita
grøntområdet i Byparken
Grøntområdet i Byparken hvor alle planter er ekte.

Vi har tilført parken flere grøntområder og gitt Spiseriet kafé mer plass til flere bord. Disse blir satt ut når den tid kommer. I tillegg vil du oppdage at det er forandringer i vårt Pop Up marked. Her har vi flyttet på noen minibutikker. Pop up markedet nå mer samlet og effektivt samtidig som det gir en større oversiktlighet.

oversikt over deler av pop up markedet på Veita
Deler av pop up markedet på Veita

Vi tror at slik det har blitt nå vil vi kunne gi dere en ennå bedre opplevelse av Tromsøs innendørs park. Her hos oss vil du oppleve et trygt sted hvor vi tar avstand på alvor samtidig som trivselen og hygienen er i høysetet.

Utvidet kø-område
Vi var både spente og forventningsfulle da vi åpnet Byparken igjen 20.april. Nå kan vi glede oss over at kundene er på god vei tilbake. Spiseriet kafé ser en stadig stigende kundestrøm og langsomt kommer vi tilbake til normalen.

Vi har utvidet ekspedisjonsområdet foran disken til Spiseriet kafé. Nå vil det være godt med plass til våre gjester og gode muligheter til å holde avstand.

Lekeplaneten holder fortsatt stengt.
Lekeplaneten er et område hvor barna skal leke og utfolde seg. Her er det kontaktflater hvor smittespredning kan skje på alle våre apparater og utstyr. Det vil være krevende for oss å sørge for et godt og kontinuerlig smittevern her nå, så denne vil ikke åpnes ennå.
Vi vurderer situasjonen og utviklingen før vi åpner. Du skal kunne være trygg på at det er trygt. I mellomtiden kommer vi til å gjøre noen utskiftninger i Lekeplaneten som vi tror våre små bruker vil bli begeistret for og glede seg over.

Våre åpningstider nå er: man-fre: 10–18, lør: 10–17.
Frø café og Rein Love Clothing vil ha noe begrenset åpningstid fremover.