Veita er berørt, men vi har åpent

Det er utfordrende dager både på jobb og på privaten. Vi erfarer det alle sammen, på en eller annen måte. Koronaviruset (Covid-19) har marsjert inn på catwalken foran en hel verden og forsøker bite seg inn på stadig nye områder dag for dag.

Dette er en viral luftveisinfeksjon forårsaket av SARS-CoV-2 og ble først oppdaget i Kina. Nå har den nådd oss, og vi på Veita er også berørt.

Vi skal finnes også etter viruset
I og med at landets dugnad går ut på å holde seg mest mulig hjemme og bevege seg minst mulig utenfor sin egen sfære, er lokalene nå nærmest tomme. Det er selvfølgelig trist, men nødvendig. På en måte er jo dette bra fordi det viser at dere tar ansvar og lytter til rådene fra våre myndigheter. På den annen side hviler sjelen her hos oss og vi holder pusten, fordi vi ønsker så inderlig å finnes her -også etter at viruset er bekjempet. Det skal vi få til. I mellomtiden snakker og steller vår egen hagedesigner pent med alle våre planter i Byparken og sørger for god stemning, om enn alene.

Vi tar det på alvor
Vårt samfunnsansvar startet på torsdag da vi stengte Lekeplaneten. Så fulgte Spiseriet Kafé opp og ble etterfulgt av Frø, vårt plantebaserte tilbud på plan 2. Vårt felles mål var -og er fortsatt- å minimere muligheten for viruset til å få spre seg. Nå har vi også stengt våre besøkstoaletter slik at ingen skal ha mulighet å bli smittet her.

Våre åpningstider
Kampen fortsetter og situasjonen er uoversiktlig og stadige endring. Vi justerer våre åpningstider noe, i første omgang denne uken, og så ser vi det an. Det betyr at våre butikker på plan 2: Nille, Lindex og Rein Love Clothing vil ha åpent fra i morgen til fredag kl 10:00–17:00. Lørdag er vi åpen mellom klokken  10:00 og 16:00. Så kan det oppstå uforutsette ting som gjør at noen av oss må gjøre umiddelbare grep. Da vil dette bli annonsert hos den enkelte i første omgang før vi rekker å få dette kommunisert ut til dere.

Åpen gjennomgang til parkeringsfjellet
For deg som benytter tunnelen vår for gjennomgang til parkeringen inne i fjellet, skal du fortsatt kunne benytte denne.
Vår gjennomgang åpner som vanlig kl 07:30, men vil stenge kl 17:00. Lørdag er den åpen fra klokken 10 og til klokken 16:00.

Nødvendige valg
Vi må ta disse valgene for å møte butikkenes utfordringer med både karantene-råd og andre følger som øvrige råd gir. Men vi tror dere vil forstå oss og håper vi kommer styrket ut av dette når den tiden kommer. Måtte det bare ikke ta så alt for lang tid.

I mellomtiden skal vi gjøre det beste ut av tiden, og underholde dere som best vi kan, både her på nettsiden vår, vår FB-side og på Instagram. Besøk oss gjerne når vi har åpent. Det er svært god plass til alle nå, og betjeningen i våre butikker tar ansvar. De vil gjøre sitt beste for at din og deres sikkerhet er ivaretatt.