Marrakech legges i dvale

I flere år har du kunnet gjøre en god handel hos Marrakech import her i Nordbyen, og siden sommeren 2016 har Ali hatt sitt virke her hos oss på Veita. Det har vært et flott bekjentskap og et fint tilskudd til våre besøkende og oss.

Spennende frukter, grønnsaker, krydderiet og andre varer fra fjernere strøk, impulser og inspirasjon og selvfølgelig den hyggelige praten har du kunnet få servert her. Fra 10.mars vil ikke dette lenger være mulig. Ali har sett seg nødt til å stenge butikken.

Det er imidlertid ingen dramatikk i dette, utover for Ali selv -og oss selvfølgelig-. Ali har i en tid slitt med helsen. Det har igjen gjort det utfordrende å fortsette slik han har gjort til nå. Det har vært vanskelig, innrømmer han. Og å finne butikkpersonell med slik kompetanse vokser heller ikke på trær. Ali har i noe tid også sett etter andre som kunne overta virksomheten, uten at det har ført til noe konkret.

Derfor har han kommet til denne avgjørelsen, og 10. mars stenger foreløpig marrakech dørene. Inntil da kan du være med å tømme butikken for varer. Fra lørdag 15.februar har Ali -25% på hele varesortimentet.

Når en dør lukkes, åpnes en ny. Det har vi tro på også for Ali. Vi ønsker derfor Ali alt det beste for fremtiden og håper gleden av å drive butikk igjen kommer tilbake.