diplom til Lindex

Lindex Veita vant pris

Viktig og interessant pris
Vi fikk nyss i at noe hadde skjedd i går, og da vi troppet opp i butikklokalene i morges, kunne butikkleder Lillian Nielsen informere om begivenheten: Lindex Veita hadde fått utmerkelse og kan skimte med å være den Lindex-butikken i Norge som hadde størst omsetningsøkning i 2019. Det er fantastisk når du vet at det finnes tett opp mot 100 butikker.

Når man får slike priser er det selvfølgelig viktig å feire. Men det er like viktig å spørre seg: hva kommer dette av? Hva er det som gjør oss så gode?

Nå vil det alltid være ulike faktorer som har innvirkning på et resultat og ingenting er sort/hvitt. Likevel: teamet Lillian har med seg her hos oss utviser en stor grad av kunnskap. Kunnskap som hver dag deles med deg som kunde slik at du enkelt -for noen-, grundig -for andre- og effektivt får akkurat den hjelpen du behøver for å gjøre dine valg.

Stabilt team
Helt siden Veita ble introdusert for Tromsøværinger midt på 1980-tallet, har Lindex vært i bygget. Det står det respekt av. Som om ikke det var nok så er faktisk store deler av arbeidsstokken de samme nå som da. Slikt tror vi skaper gode kunderelasjoner og ikke minst kunnskap.

I utvikling, lanserte nytt interiørkonsept
På nyåret i år lanserte kjeden et nytt tilskudd i deres barneavdeling. Nå kan du få matchende små-interiør som håndklær, kurver etc. til baby.

Butikkleder Lillian Nielsen er storfornøyd med både personalet sitt og kundene sine. «Det er jo for dem vi er her. Jeg opplever faktisk at det stadig kommer mer folk til sentrum jeg.»

May-Tordis Simonsen: «Veita jobber kontinuerlig med utvikling. Det går langsomt fremover, men godt, tror vi. Totalt sett har Veita hatt en besøksøkning på hele 11% i 2019 kontra 2018. Det er en betydelig økning som er verdt å merke seg. Det er tydelig at vi gjør mye bra, og vi har stadig besøk fra andre kjøpesentre som lar seg inspirere av oss. Det jeg som senterpilot tror er viktig -ikke bare nå, men også inn i fremtiden- er å satse og å tørre være en original av seg selv og ikke gå i fella å bli en dårlig kopi av noen andre.»

Vi alle her på Veita ønsker å gratulere teamet bak seieren på Lindex og samtidig ønske dem lykke til i 2020.