Lekeloppis -en arena for læring og verdiskapning

I juni arrangerte vi Lekeloppis for andre gang i vårt pop up marked. På dette bruktmarkedet kan du selge alt som er relatert til baby og barn: klær, interiør, utstyr.. Dette er et av flere ulike konseptbasert arrangement vi produserer for lokalbefolkningen i Tromsø. Neste sjanse er lørdag 10. august. Da har vi samtidig Barnas Jazzfestival her i huset!

Vi tok oss en prat med to av selgerne på Lekeloppisen.

Ane og sønnen i salgsboden
Ane og sønnen i salgsboden.

Ane Vestå er med for første gang. Hun har med seg to entusiastiske barn som iherdig selger brukt. «Dette er et veldig fint opplegg. Kanskje ikke så mange som vet om dette tilbudet og tenker dere må markedsføre et så bra tiltak bedre. Kjøre konkurranser og lignede.»
«Dette er et veldig bra konsept og artig for både barn og voksne! Her er det jo masse folk og god stemning. -Også er det veldig sosialt og hyggelig.»

«Jeg så dette arrangementet på Facebook og tenkte at dette ønsket jeg å bli med på. Det er en super måte å lære barna verdien av ting og i tillegg er det bærekraftig. Vi er imot bruk og kast!» Ane smiler og fortsetter: «Dette er en fin aktivitet å gjøre sammen med barna. Det er veldig gøy å gjøre noe sammen samtidig som vi lærer de gode verdier.»

deltaker på Lekeloppis
Charlotte Olsen, selger og deltaker.

Charlotte Olsen har rigget seg klar i box 1. Hun trives her og har vært med tidligere.På spørsmål om hvorfor hun valgte å delta sier hun: «Det er viktig for oss at barna får velge selv hva de ønsker å selge og at det ikke skal være så dyrt. En symbolsk sum er fint. Tanken er jo å vise dem at lekene kan brukes om igjen. Lære dem om gjenbruk og verdien av det. Vi ønsker å lære barna våre gode verdier, og da er dette en flott mulighet og arena».

Ønsker du å delta? Neste mulighet er lørdag 10. august da vi også arrangerer Barnas Jazzfestival sammen med Jazzfestivalen. Kontakt oss på mobil 93816001 eller send oss en post til kontakt@veita.no