Søndagsåpent hus 1.10.–30.04

I en periode nå har vi holdt Veita åpent for publikum på søndager. Hele Byparken med pop up markedet, Spiseriet kafé og Lekeplaneten i tillegg til Tromsø kaffebrenneri har gjort sitt for at dere skulle ha et tilbud også på ukens hviledag. Etter hvert har også Rema 1000 sluttet seg til søndags-konseptet, og de har åpent året igjennom -med få unntak-. Dette har blitt godt mottatt av spesielt småbarnsfamilier, men også dere andre som sokner til byen og er i sentrum, har nytt godt av det.

Når imidlertid våren melder sin ankomst, sola flørter med solhungrige nordboere og sommerens lette bris tiltrekker seg oppmerksomheten din, forstår vi at tiden i manges tilfeller vil nytes ute. Derfor vil du i perioden 1.mai – 20.september oppleve at Veitas personale har fri og vi holder da stengt.
Vi gleder oss over sommeren -uansett vær- og ønsker at du får en fin tid inntil vi igjen sees på søndager fra oktober av.

Sommerhilsen fra alle oss på Veita. 🙂