En institusjon i Byen besøker Pop Up markedet

Det er en stor glede -og ikke med så lite begeistring- vi ønsker Kirsten Stifjell hjertelig velkommen i vårt pop up marked.

Kirsten Hari en årrekke husert i Storgata med sin helt spesielle tøy- og småvareforretning Artic Metervare. I desember 2018 la hun imidlertid ned driften. Etter noen måneder fikk hun høre om vårt innovative pop up marked -som er ment for næringsaktører og hun har nå tatt steget å prøver ut vårt konsept.

Siste foreløpige dag er 31. mai
I dag er altså pop up-butikken over for denne gang. Kirsten har hatt flere besøk av «gamle kjente» og også stiftet nye bekjentskaper.
«Det er jo nettopp det at jeg er så glad i mennesker og kan ikke fordra å sitte stille eller holde på hjemme. Jeg må ut blant folk». Kirsten smiler i kaffekoppen og legger til: «Det er vanskelig å legge bort noe som har vært en så stor del av livet ditt sånn over natta».

Det har vært en stille maimåned, men innimellom hverdagene har også andre leietakere poppet opp i Byparken her hos oss. Kirsten har hatt selskap av blant andre skredder Ahmed, som nå begynner å bli godt kjent blant hjelpetrengende ikke fullt så sykyndige folk i byen vår.

Nytt gjensyn til høsten
Når Kirsten i dag kl 18:00 pakker sammen er det ikke for godt. hun har allerede booket seg inn i pop upmarkedet i oktober. Da blir det igjen muligheter for røverkjøp og gode samtaler. Velkommen igjen Kirsten og velkommen til dere publikummere og kunder.