Nå åpner vi Skøytebane!

Jippi!!! Nå åpner vi innendørs skøytebane i sentrum! – og Tromsø Hockey heier sammen med oss.

Det skjer onsdag, 6. mars kl 10:00.
Veita er godt i gang med sin utvikling av byens sosiale handels- og opplevelsesrom. Vi har til nå laget en Bypark full av levende grønnplanter, et pop up marked med høy standard og en lekepark: «LEKEPLANETEN». Sistnevnte for de mellom 0–6 år.
Nå blir det også mulig å gå på skøyter –alle dager i uka-, Vi er spente på hvordan dette tilbudet blir mottatt av publikum og gleder oss virkelig til å få respons.
Når vi nå gjør dette er det fordi vi liker å utforske og utvikle og sjanser med refleksjon i lomma og fremtiden i panna. Vi tenker det er viktig å ta vare på de rundt oss fordi vi sjøl har det bra da. Hver dag håper vi skal bli en lek som skal lede oss til suksess sammen med våre gjester.

Discofaktor og fest
Tilbudet er ment for en anbefalt aldersgruppe fra 4 til 10 år. Og grunnen til det er i hovedsak at grunnleggende motoriske ferdigheter og nødvendigheten av styrke i anklene bør være tilstede. Skulle du være yngre eller eldre, og passe skøytestørrelse 28–39 (som er det vi lagerfører), kan det også være en sjangs å få prøve seg. Er du ustødig og uerfaren, har vi skøytestøtter som vil gjøre deg tryggere. Målet vårt er trivsel og utfoldelse. To ting som går hand i hand.
Vi vet at lys fasinerer, derfor ruller det discolys fra taker fra dag èn. Lysene blir et fint tilskudd når det for eksempel arrangeres barnebursdager her, sier senterpilot May-Tordis Simonsen. Det skal nemlig være mulighet for å booke den slags hver dag i åpningstidens siste to timer. Håndteringen av slike henvendelser er det Spiseriet Kafè som tar seg av.

Grei pris – med ansvar
Det vil –på alle ukedager unntatt lørdag- være Spiseriet Kafè som administrerer adgang og utleien til Skøytebanen. Lørdager vil Skøytebanen være bemannet. Så som i Lekeplaneten, vil barnet bli utstyrt med et adgangsarmbånd. Dette armbåndet skal vise at foresatte har lest vårt reglement og forholder seg til dem under oppholdet hos oss. Det er slik her at vår representant passer på utstyret og de foresatte passer på barna.
Adgang til banen koster kr 90,- og dette inkluderer 1 times besøk, skøyter, hjelm og engangshette. Det vil ikke være anledning å benytte andre skøyter enn de vil tilbyr.

Tromsø Hockey priser tilskuddet
Siv Carite Fønnebø, driftsleder i Tromsø Hockey priser tilskuddet til sentrum og håper det kan være med å bidra til større interesse for skøyte- og hockeysporten. Spilere er også invitert til åpningen, så her kan det bli duket for en aldri så liten kamp.

Kunstig fremstilt dekke
Banedekket er av kunstig fremstilt materiale og leveres fra Belgia. Litt utfordringer i leveransen hva gjort ventetiden lengre enn vi planla. Likevel: vi er utålmodige og vil komme i gang, derfor har vi fått et midlertidig baneunderlag som vil stange den største lengselen i oss.Både den og skøytene vil bli passet på og vedlikeholdt hyppig for å opprettholde kvaliteten vi ønsker.

Skøytebanen -Veita indoor rink-, som den heter, er et foreløpig resultat av prosessen vi er midt inni hvor vi transformerer hele huset og skaper gode rom for sentrums publikum.