Positiv utvikling og Spiseriet utvider

Det blir full spagat når Spiseriet nå utvier både serveringsdisk, ferdigstiller kjøkken og tilfører 50 nye sitteplasser i parken vår på Plan Tre.

Positiv publikumsutvikling
I løpet av det siste året er det gledelig å konstatere en positiv tilstrømming av publikum til Veita.  Som en følge av trykket vi spesielt opplever på lørdager -og nå mulig også på søndager-, ser vi behovet for å utvide både med et fantastisk kjøkken, men også en disk som nå blir dobbelt så stor.

Et dedikert vertsskap med en glitrende ledestjerne
Dette er Elin Solheim. Elin er vår driver av Spiseriet Kafè og hun tiltrådte spakene 20.august i år.

Vi har med vilje holdt litt igjen denne nyheten, da vi gjerne ville gi henne ønsket spillerom og ro i starten. Nå er imidlertid øyeblikket kommet for å slippe Elin og vertsskapet ut i manesjen! Det er tid for den aller største mulige tyssnad..

Sagnomsuste kaker
Kaker ja. For det er nemlig Elin som er opphavet til kakene som ble servert på Aunegården i sin tid. Et utvalg av disse i tillegg til ulike andre nyheter vil du nå fremover kunne kose deg med i vår innendørs park.

Varme retter
Elin ønsker å tilby deg både varme og kalde retter hvor hun har fokus på sunt og godt. Mange av rettene vil være sukkerfri, glutenfri og ha minimalt med karbohydrater.

Fokus på sunnhet
Elin gleder seg til å tilby deg deg noen av de sunne rettene og kakene hun har utviklet. «Vi skal kunne gi et tilbud til alle enten de har en allergi, diabetes, elsker søte kaker og bakverk, fylte croissanter eller vil ha et sunnere alternativ.

Her i parken skal alle føle at de kan hygge seg sammen med et måltid eller et kakestykke. Det skal smake godt uansett.»
Hele Veita-familien ønsker elin og gjengen lykke til!

Siden transformasjonsporsessens start våren 2016 har det vært -og pågår- en stadig progressjon i prosessen med å skape særpreg og opplevelse for nye brukergrupper, kunder og publikum.
Vi observerer, tenker, fører dialoger og eksperimenterer. Alt for å være «med» og «på». Slike utviklingsprosesser er krevende, men utviklende.