strikkedilla på festival

Det er utrolig hyggelig å ønske velkommen til Tromsø Strikkefestival som i år har eksistert i åtte år.
Hele denne uken -inkludert søndag- kan du oppleve utallige kurs, få råd og veiledning, delta i konkurranser pluss mye mye mer.
Vi vil, i år som i fjor, ha temaet Nordnorsk strikkelykke som ledestjerne for festivalen. Da vi ikke føler oss ferdige med dette temaet. Det kan romme så mye spennende. Hva er strikkelykke for deg? Er det lykken over å gi? Lykken ved å skape? Lære noe nytt? Kjøpe den nye strikkedingsen? Bruke opp restegarn? Avslutte en UFO som har ligget der i evigheter? Delta på Strikkefestival?

Vi håper at årets festival vil gi påfyll av enorm strikkeglede og inspirasjon. Vi har et rikholdig program med alt fra foredrag innen Norsk ull, lokal produksjon og mønsterstrikk sett fra mange vinkler. Vi kjører småkurs innenfor flere felt. Barne- og ungdomsaktiviteter er det både lørdag og søndag. Festivalen fyller hele parken med små arbeidsstasjoner i div teknikker. Vær oppmerksom på at mange av påmeldingene til småkurs m.m. gjøres på vår hjemmeside og hoopla.no.

Er det lykke for I år har vi et rikholdig program med alt fra foredrag innen Norsk ull, lokal produksjon og mønsterstrikk sett fra mange vinkler. Vi kjører også småkurs innenfor flere forskjellige felt og har aktiviterer for barn og ungdom begge dager. Vi fyller lokalet med små arbeidsstasjoner i diverse teknikker.
Kom å opplev  og delta på designkonkurranse. Du kan handle strikkegarn og rekvisita, bidra på byttestasjon eller bli nedlem.
Vi kjører strikkekafè, utstillinger, strikkedoktorer, strikk og Quiz, mange ulike foredrag. Du kan lære å strikke på snap. Det vil bli podkast fra nasjonale porfiler og også fargingav garn.
Barneaktiviteter vil også forekomme gjennom hele festivaluka.
Velkommen til oss –

Sjekk mer info her: https://tromsostrikkefestival.no/program/