Skjønnheten i fokus

Skjønnhet er show! skjønnhet er noe for enhver smak og som vi nå gi en plass i vårt pop up marked.

Sett av datoen! Vi arrangerer Skjønnhetsmesse i vår innendørs park på Plan Tre????

Lørdag 27.oktober samler vi seltrale aktører innen skjønnhet og velvære for å vise publikum hva som finnes i Tromsø av produkter og tjenester innenfor denne bransjen. Bedriftene vil ha stand i våre pop-up boxer hvor de svarer på dine spørsmål, booker timer, utfører behandlinger, viser frem sine tjenester/produkter og forteller om sin bedrift og sine tilbud.

Det blir demonstrasjoner, konkurranser og mingling  😉

Renate A. Lindseth, kjent fra reportasje i NRK tidligere i år) rapporterer direkte over telefon sine inntrykk fra sitt pågående Los Angelesbesøk hvor hun er invitert til PR-fest med Sminkemerker som Jeffree Star og Anastasia Beverly Hills. Du kan få meg deg reportasjen her: https://www.nrk.no/sapmi/renate-andersen-lindseth-havnet-pa-pr-lista-til-sminkeaktor-anastasia-beverly-hills-1.14202084

 

Vi ser frem til en flott lørdag fylt med skjønnhet, velvære og god stemning??

Aktører som deltar på messen er blandt andre:
– Studio 5
– Elle Stylista
– Balanse Helsespa
– Lashes By Vik
– Blikkfang Salong
– Apotek 1 med egen hudpleier
– Ragni Alice /Avera hud & makeup
– Davies Consultants AS /Amway hud & makeup
Flere kommer til.

Lindex har egen stand i sine lokaler hvor det blant annet er mulig å få lakket negler.