Det svinger for kjøpesenteret

Du har kan hende ikke visst det, eller du har hørt om det, men ikke opplevd det. Sjansen for at du i hine dager rak på byen midt på dagen for å danse er absolutt til stede, og muligheten for å ta del i en slik flott opplevelse kan nå komme deg til del.

Dans på høylys dag
Helt siden februar i år har vi dradd igang musikklunsj med muligheter for dans samtidig inne hos oss på plan Tre på Veita kjøpesenter.
Annenhver fredag kl 11:00 til 13:00 ruver det kjente og mindre kjente låter i huset.
Motivasjonen for dette er å skape enda bedre opplevelser for våre gjester, men også overraske. Vi vil gjerne vise hva vår innendørs park kan brukes til og også forhåpentligvis gi deg inspirasjon til å se muligheter for samarbeid med oss.

Kjente artistfjes på vår scene
Da denne ideen ble virkelighet var det viktig for oss å tilby lokale artister muigheten til å stå for den musikalske formidlingen. Det har vist seg å være riktig valg og vi samarbeider godt med musikerne i regionen vår. Vi har stadig nye artister på blokken og ser frem til en spennende høst med dette tilbudet.

Artister Våren 2018:
Richard Bar, Rune Bræck, Geir Simonsen, Nils-Einar Sollie, Cliff Isaksen, Glenn Wikran, Lasse Ingebrigtsen

Artister høsten 2018:
17.08.: Jenny Dalvik, 31.08.: Nils-Einar Sollie, 14.09.: Richard Bar, 28.09.: Glenn Wikran, 12.10.: Cliff Isaksen, 26.10.: Geir Simonsen, 09.11.: Lasse Ingebrigtsen, 23.11.: Countrybandet True Blue m/ Trude Heika, 07.12.: fortsatt ledig og 21.12.: fortsatt ledig