Barnas SMAKfestival jakter etter en kokkeduellant mellom 8–15 år. Tips oss!

Duellèr med NM-mester i særklasse
Vi har den ære å presentere årets Norgesmester i kokkekunst for lærlinger, Madelen Rolland!
Madelen jobber til daglig som kokk hos Mathallen i Tromsø senrum, men denne dagen er hun Veita-ambassadør og SMAK-elsker.
Nå leter vi etter Norgesmesterens motstander. Vi søker nemlig etter en duellant til Madelen under årets SMAKfestival for barn -som arrangeres 22.sept-. Kjenner du en mellom 8 og 12 år, kan du tipse oss. Duellanten har anledning til å medbringe en voksen assistent, men det er barnet som er sjefen! Vi leter derfor etter en som er glad i å lage mat. Som liker å finne på nye kombinasjoner og leke med mat på en positiv måte. Fordelen duellant får er at vedkommende får vite ingrediensene på forhånd, mens Madelen ikke får vite dette før konkurransen starter. Kokkekampen varer i 30 minutter.

En ung Norgesmester med merittliste i orden
madelen Rolland har begeistret utallige ganer og har tatt gull i Tine Mat Cup – Kokk og servitør konkuranse for VG2 elever i Norge og gull i Norges Cup – kokk og servitør konkurranse for lærlinger i Norge. I tilleg til disse to NM tittlene har hun Bronsemedalje i Nordisk Mesterskap for kokk og servitør lærlinger i Norden. Ved siden av jobben sin lager hun matfilmer, gjør catering og ikke minst holder kurs.

Hun har jobbet med kjente kokker som Eivind Helstrøm, Gregory Paul og kaptein for det Norske Kokke Landslaget Christer Rødseth. Hos oss vil hun -sammen med Said Nordin presentere Easy-to-do kvalitetsmiddager av arktiske råvarer for store og små. Vi tenker dere skal få smake på mulighetene og inspirasjonen disse formidler. Gi dere litt gnister og mot til å bare gjøre det. 🙂

Egen jury
Som enhver annen kamp, har vi også en egen jury i tillegg til publikum, som også får si sitt. Juryen består av en av Veitas gjester, en tenåring og en kokk. Sammen skal disse vurdere og synse om kategoriene: 1. Lidenskap og underholdning, 2. presentasjon og 3. smak.  Sistnevnte kategori er det kun fagjuryen som bedømmer. Vet du om en ung matintressert kokkespire? Ta kontakt på epost: mt@veitashopping.no eller ring 93816001 innen utgangen av tirsdag, 18.sept.

Premie: Gavekort med smaksopplevelse for 4 pers. 🙂