Selebert musikaliskt besök i anmars

Perler for piano og trompet
I anledning pene lopper  og som et resultat av vårt langvarige forhold til kulturformidlingsbedriften Eksportutvalget for Kultur, har vi funnet plass til en noe spesiell pop up her hos oss på lørdag.  Det hele begynte etter et tilfeldig kafebesøk i parken vår tidligere i vinter. Flere personer kom i snakk og stemningen var god. Da kom det plutselig et forslag i luften. Forslaget har nå vært tygget på og blir nå er realitet lørdag 18. august kl 11:00-16:00.
Besøk fra USA
Dr. Joan Haaland Paddock  er musikkprofessor, dirigent og kulturutøver som trakterer ulike instrumenter med høy profesjonalitet. Paddock er fra Linfield College i McMinnville Oregon.
Til vanlig underviser Paddock i musikk. Hun har tidligere vunnet en «Emmy Award» for  sang og melodi til en dokumentarfilm. Hun deltar årlig som musiker, dirigent og lur-spiller på ulike kulturareaer i USA og har også  turnert rundt i verden.
Med norske aner
Joan trives godt i Norge og har flere norgesbesøk bak seg. Joan’s norske røtter er fra Korgen. Og hennes relasjon der vil du muligens få høre mer om på lørdag.
Mulighet for andre pop up-artister å joine.
I løpet av dagen vil det dukke opp andre sammen med Joan. Vi vil få oppleve både Stina fagertun blant andre. I tillegg er det godt mulig at andre gjester vil dukke opp sammen med Joan under de uregelmessige små konserten som vil poppe opp mellom klokken 11:00 og 16:00 enne lørdagen på Veita.