Julemarked 2018

Økte besøkstall
Det er en sann glede å se at folket igjen besøker Veita. Det kan vi tydelig se ut i fra publikumstellerne vi har i inngangsdørene til huset. Siden plan Tre reåpnet 20. april 2017 har besøkstallene steget jevnt og trutt. Lekeplaneten, vår innendørs lekepark er et viktig samlingspunkt som virkelig har slått an blant de minste og som gir også denne brukergruppen et flott alternativ i sentrum. Likeså vår park forøvrig som gir rom for alt fra kundemøter, venninnelønsj til barseltreff og dans.

Julemarked 2018
Det er i år igjen klart for Julemarked midt i sentrum.
Som i fjor, hvor vi for første gang arrangerte et julemarked på Plan Tre, tar vi høyde for å gjøre det enda mer attraktivt å delta både som amatør og proffesjonell produksjonsaktør.
Nytt av i år er en betydelig utvidelse av perioden som strekker seg fra midten av november og frem til jul.

For amatører og proffer
Vi ønsker å nå ut til dere som har en lidenskap for kvalitetsporduksjon og som går nye veier. Dere som lager utsøkt håndverk, kles- eller smykkedesign, delikatesser eller annet som vil kunne bli den helt perfekte unike og kreative julegaven. Sånne produkter som lever lenge, spises opp eller har en annen verdi og en genuin historie du kan fortelle.

Ulike og fleksible leieperioder
Vi vet etterspørselen etter lokaler med en slik standard som vi kan tilby er stigende og de som var med første gangen gav oss gode tilbakemeldinger på dette.
I år vil vi også tilby ulike pakker du kan velge mellom, men også her, flere valgmuligheter: mandag-torsdag, fredag-søndag, mandag-søndag og fjortendagsperioder. De ulike dagperiodene har ulik prissetting. Målet vårt er å øke besøkstallene til sentrum også på hverdagene tidlig i uken og derfor vi disse dagene ha en lavere leiepris enn helgedagene. Det tror vi kan gi kundene et påskudd til å besøke sentrum også i disse dagene samtidig som det forhåpentligvis vil bli et spennende tilbud for tilreisende også.

Søndagsåpent
Vårt pop up marked er i vår innendørs park på plan Tre. Her er området en markedsplass og når vi holder søndagsåpent er resten av husets forretninger stengt. Vi tar sikte på at samtlige søndager frem mot jul vil plan Tre ha åpent. Mer info om dette vil komme i august.

Underholdning
Om du deltar på vårt julemarked vil underholdning også inngå. Her initierer vi ulike aktiviteter som Yoga i parken, musikklønsj, barnedisko og eventyrstunder for å nevne noe.
Følg med på lanseringen i midten av august og sett av din favorittperioden allerede nå. Kontakt oss gjerne om det er noe du lurer på. Vi svarer og finner løsninger på det meste.