De skulle reise, men usatte da de hørte om dansehappeningen

Du har kan hende ikke visst det, eller du har hørt om det, men ikke opplevd det. Sjansen for at du i hine dager rak på byen midt på dagen for å danse er absolutt til stede, og muligheten for å ta del i en slik flott opplevelse kan nå komme deg til del.

Utsatte reisen sin for å danse
Et par som ikke visste om det var Herborg og Kjell Jensen. En onsdag skulle de legge ut på reise til sitt feriested, men fikk da nyss i at det skjedde ting på Veita som vant deres interesse: lunsjdansen. Herborg og Kjell er litt over middels interessert i dans og bestemte seg da for å få med seg denne opplevelsen og følgelig utsette sin reise noen dager. Det viste seg lurt. Herborg og Kjell var strålende fornøyd med den musikalske leveransen som fant sted. Geir Simonsen og sønnen Sverre -som stod for den musikalske formidlingen akkurat denne fredagen- serverte den ene perlen etter den andre og straks var flere ute på dansegulvet. «Dette må da flere få vite om,» var Herborgs gjentatte kommentar. «Vi danser aktivt på seniordansen. Vi har danset mye på LHL og har til og med drevet med linedance», kommenterer Kjell og ler. Så vifter han til Herborg, med et klart signal om at denne låten ikke får gå forbi dem.

Geir og Sverre Simonsen

Det er selvsagt moro når folk trives, og spesielt moro når folk kommer igjen og igjen, sier senterpilot May-Tordis Simonsen. Her hos oss skal det være litt uforutsigbart, men ikke hemmelig. Vi vil at de som kommer hit skal ville det selv nettopp fordi vi er annerledes og oppleves spennende. Får vi det til, blir vi en stor glad gjeng som sammen skaper opplevelser i fellesskapet».

Dans på høylys dag
Helt siden februar i år har vi dradd igang musikklunsj med muligheter for dans samtidig inne hos oss på plan Tre på Veita kjøpesenter.
Annenhver fredag kl 11:00 til 13:00 ruver det kjente og mindre kjente låter i huset.
Motivasjonen for dette er å skape enda bedre opplevelser for våre gjester, men også overraske. Vi vil gjerne vise hva vår innendørs park kan brukes til og også forhåpentligvis gi deg inspirasjon til å se muligheter for samarbeid med oss.

Kjente artistfjes på vår scene
Da denne ideen ble virkelighet var det viktig for oss å tilby lokale artister muigheten til å stå for den musikalske formidlingen. Det har vist seg å være riktig valg og vi samarbeider godt med musikerne i regionen vår. Vi har stadig nye artister på blokken og ser frem til en spennende høst med dette tilbudet.

Artister Våren 2018:
Richard Bar, Rune Bræck, Geir Simonsen, Nils-Einar Sollie, Cliff Isaksen, Glenn Wikran, Lasse Ingebrigtsen

Artister høsten 2018:
17.08.: Jenny Dalvik, 31.08.: Nils-Einar Sollie, 14.09.: Richard Bar, 28.09.: Glenn Wikran, 12.10.: Cliff Isaksen, 26.10.: Geir Simonsen, 09.11.: Lasse Ingebrigtsen, 23.11.: Countrybandet True Blue m/ Trude Heika, 07.12.: ______ og 21.12.:______.