Navnefest for Skanckefot og vennene hans

Velkommen til tidenes navnefest på plan Tre!

Etter åpningen av vår innendørs lekepark i november 2017 er det nå mange barn som har fått stiftet bekjentskap med tilbudet. I parken bor det en rekke flotte skapninger som er formet frem av våre lokale og dyktige illustratører kamilla og Katrine Winther. Flere barn har lurt på hva figurene heter eller har gitt dem navn selv når de har besøkt oss. Det synes vi er hyggelig og nå inviterer vi derfor til navnefest for både dyrene og romvesnene.

Navn med historier og sjel
Hva skal de hete og hvorfor? Vi har virkelig sett rundt oss og gjort oss noen betraktninger når navnene er blitt gitt. Skanckefot foreksempel, er historisk stork og en skikkelig bypatriot. Han er i overkant av hundreogmillioner år og har sitt barndomshjem i Skanckegården, som er bygningen i fronten av Veita mot Storgata. Skanckefor er stolt og rank i ryggen. Beveger seg elegant og har alltid oversikt over situasjonen. Lørdag vil du få høre om alle de andre dyrene også.

Barnas egen Superlørdag
Det er lørdag 23. juni du bør komme til sentrum og til Veita. Da lager vi en heldagsfest for store og små hvor vår kulturguru Stina Fagertun står for en meget allsidig og engasjerende underholdning. Du vil bli presentert for Veitas magiske verden der Stina har laget sin egen versjon av «En midtsommernatts drøm». Barna vil i tillegg få være med å forme vår magiske verden fysisk i form av modellering.

Forarbeidet er i gang
Allerede torsdag er jentene til IF SKARP igang med å produsere buttoms med akkurat din favorittfigur. Disse er det mulig å bli eier av når illustratørene selv sitter med samtlige buttoms i parken vår på plan tre.

Aktiviteter for alle
Er du litt større er det muig å forsøke seg på vår treningsbom med både flipp flopp og stift. Vi har satt frem masse ulike brettspill i tillegg til at gutta våre flesker seg i pølsefest og selger sukkerspinn. Henning Olsens isdisk er rigget og klar for fest.

Les mer her: https://www.facebook.com/events/222405215014951/