Pene Lopper lørdag 14. april

Brukte designerklær, vesker og smykker, samt leker og annet flott utstyr får mulighet til å skifte eier når vi på lørdag 14. april gjennomfører årets andre Pene Lopper på Plan Tre. Salgsbodene er fylt opp, så stikk innom og gjør et kupp og bidra til miljø og gjenbruksøkonomien!

På lørdag blir det fullt trøkk på Plan Tre på Veita. Da inntar ivrige selgere salgsbodene og kjøpere har mulighet til å finne klesplagg og andre godsaker til sterkt reduserte priser. Pene Lopper er rett og slett et loppemarked med ekstra fokus på kvalitet. Gjenbruk og fokus på kvalitet og miljø er en trend vi ser kommer mer og mer, både i resten av Europa og nå også her i Tromsø.

Ta en pust i bakken i Spiseriet

I vår egen kafé Spiseriet på Plan Tre blir det mulighet for både kaffe og noe å bite i, og for de aller minste så er Lekeplaneten et spennende alternativ. Kom innom Veita på lørdag og opplev en annerledes handledag. Pene Lopper åpner klokken 10.00 og er åpen helt til klokken 17.00.