Book en box – i en innendørs markedsplass

Sjekk! En innendørs markedsplass midt i Tromsø sentrum!

– og det til særdeles hyggelige leiepriser.

 

En oase for trivsel og handel

På Plan Tre foregår det noe som ikke finner sted andre steder i byen: her popper det opp små minibutikker inne i en innendørs park. Butikkene huses i 14 designede bokser med innlagt strøm, proff belysning og lukket internett omkranset av parken hvor alle planter er fornøyde, glade og levende. Og temperaturen? Ja, den er det ingenting å si på.

Salgsbodenes størrelse er etter hva du har behov for – fra 6 m2 og opp til 14,4 m2. Noen av våre trivelige leietakere har også sett mulighetene og booket to bokser ved siden av hverandre eller ovenfor hverandre når det har vært viktig. Boksenes fleksibilitet, komfort og kvalitet gir mange muligheter for vareeksponering.

En eventyrlig lav pris

Denne markedsplassen er for de som står for verdier vi har: kortreist, kvalitet, miljøvennlig, småskalaproduksjon og at man kan formidle produktenes historie. For de vi finner relevante, er leieprisen fra kr 150,- pr dag.

Booker du en leieperiode i en box nå i april vil du få neste leie til – 30% rabatt. På den måten får du mulighet å prøve ut konseptet og også bli bedre kjent med oss og vårt publikum.

Netthandelsaktører er et eksempel på en av våre leietakergrupper som uttrykker stor tilfredshet med tilstedeværelse hos oss.

Fremtidens komfortable markedsplass

Siden re-åpningen av Plan Tre 20. april 2017 opplever vi en betydelig publikumsøkning. Det er hyggelig å registrere. Det ser ut som vår plan om å bli en foretrukket møteplass for aktivitet og kortreist handel begynner å slå rot. Det at stadig flere får øynene opp for konseptet, motiverer oss til å fortsette å være nysgjerrig og tørre gjøre utradisjonelle valg som gjør dine kunders bytur mer spennende og innholdsrik. Vi mennesker ønsker å bli overrasket og det må vi ta på alvor.

Nordnorsk matmarked

Vi lar oss begeistre av aktiviteten som skapes i sentrum, og ser muligheten i å vise dere vårt flotte innovative konsept som flere burde bli bedre kjent med. Derfor fant vi ut at å tilby dere leietid under årets SMAKfestival, ville virke forlokkende. Veita er jo plassert midt i hjertet av sentrum og rett ved siden av Stortorget. Bedre plassering og komfort får du ikke.

Nå starter vi bookingen til årets nordnorske matmarked som finner sted 17.–22. september 2018.
– May-Tordis Simonsen, senterpilot

Nå starter vi bookingen til årets nordnorske matmarked som finner sted 17.–22. september 2018.

Boxene gjøres da tilgjengelig for deg som driver med lokal produksjon i småskala. Vi tilbyr stor grad av kreativitet og bistår dere med råd til vareeksponering. Vi står for annonsering og underholdning. Bedre blir det ikke.

Kom innom oss på Veita å kikk på mulighetene. Vi får flere og flere fornøyde brukere.