Minikonsert med Anne Nymo Trulsen lørdag 7. april

Ta vel imot Anne Nymo Trulsen!

Anne Nymo Trulsen gjester parken vår på Plan Tre lørdag 7. april kl 12.00–12.20 og kl 13.30–13.50.

Her vil hun formidle noen av sine låter både fra sin første soloplate «Skråblikk», men også fra sin siste og ferske plate «Valg». Sistnevnte kom ut i februar i år.

For de av dere som ikke kjenner til Anne har hun en solid artistbakgrunn med hele fire spellemannsnominasjoner bak seg i ulike konstellasjoner, både i folkemusikk- og visesjangeren. Hun medvirker i folkemusikkbandet Hekla Stålstrenga og folkrockbandet The Nortern Lies blant andre. I 2013 slapp hun imidlertid sitt første visemusikkverk, og nå altså i 2018 kom hennes andre utgivelse.

Anne er en utvandret målselvdøl, og som lærer og musiker/artist har hun også vært en av oss som bor og virker i Nordbyen. Hun er et medmenneske med et stort hjerterom med en særdeles tiltalende personlighet. Vi digger henne! Rett frem og uten noe viss vass. Sminke overlater hun til andre og kjefting kommer til de som fortjener det. Rett frem og ærlig.

Litt sånn som vi er på Veita. Vi tester ut og gjør det dere foreslår –uten noe viss vass. Går det så går det og går det ikke, så har vi prøvd det.

Anne, vi er stolte av produksjonen din og samarbeidet vi har hatt så langt. Nå gleder vi oss til å gi vårt publikum sjansen til også å få bli glad i deg slik vi er.

Platesalg og signering av begge soloalbum finner sted etter hver konsert. Du kan betale med både vipps, kort og cash. 🙂