Nyhet! Lunsjdans annenhver fredag

Rune Bræck
Rett over nyttår startet vi arbeidet med å få publikum til sentrum andre dager enn lørdager. En av motivasjonen for å få dette til er å arrangere lunsjdans på Veita. Denne aktiviteten er tenkt å skape trivsel både for leietakere i senteret med i hovedsak for vårt allsidige og interessante publikum.

Dans i parken

Hva er vel bedre enn å kunne svinge seg til herlig dansemusikk og innta lunsj samtidig – og det midt på lyse dagen?
På Veita kan du det. Vår innendørs park skaper den rette atmosfæren for aktiviteten. Her omkranses du av en oase av levende planter, verdens nordligste innendørs plantevegg (så langt vi vet) og et behagelig og kreativt interiør.

Varierte musikere

Hvilke trubadurer/ musikere som står for den musikalske leveranser vil variere fra gang til gang. Vi har hatt besøk av blant andre Richard Platt, «Bare Nils», Kurt Samuelsen m/ venner og nå den 6. april stiller Rune Bræck. Felles for alle er variasjon og kunsten å «se» sitt publikum og presentere musikk deretter. Vi gleder oss hver fredag dansen er og ser stadig flere som legger sitt lunsjmøte til vår arena. Det kan også du gjøre. 🙂