DROP IN YOGA

Drop in – når du har mulighet, for en hundrings.
Alt har sin historie. Vår Drop In Yoga i Parken på Plan Tre hver tirsdag kl 17:00–18:00 har også det.
Kine Dørum ble et hyggelig bekjentskap etter at hun var aktør i vårt pop up marked høsten 2017. Etter litt snakk forstod vi fort at vi kunne gjøre hverandre gode og samtidig tilføre et tilbud for dere som virker og bor i sentrum. Da passet yoga utmerket i parken vår! Det gode er at du kan droppe in de tirsdagene du ser du har tid og mulighet og har da anledning til å være spontan. Som en særdeles hyggelig greie betaler du kun kr 100,- (vippses på stedet) pr drop in time.

Stress ned og tøy ut.
Kine Dørum har doktorgrad i  kognitiv psykologi og har utøvet yoga i en årrekke. Det beste utgangspunkt for at dette blir en yogatime du vil delta på flere ganger. Kine er fleksibel og ser alle. Hun sier denne timen passer både for deg som har gjort yoga tidligere, men også om du er nygebynner. Ta med eget underlag og behadelig bekledning (det er muligheter for å skifte i vårt prøverom bak box 5).

Te i Spiseriet
Den gode og avslappende stemningen som du erfarer i parken gir den perfekte rammen for en fin stund. Kommer du litt tidlig eller vil sitte litt i etterkant, er det rom for en deilig kopp te i Spiseriet. Her har de et rikt utvalg å velge mellom.