Bli deltaker på Arktisk Vintermarked 11.–17. mars

Plan Tre fester sin posisjon som fremtidens markedsplass. Nå arrangeres det også arktisk vintermarked. I hele uke 11 (10. – 17.mars) kan ulike aktører selge sine egenproduserte særegne kvalitetsprodukter til et sultent og nysgjerrig publikum.

Et vintermarked av dettee kaliber blir det første i sitt slag i Tromsø. Vår bestilling er å skape en foretrukket markedsplass hvor formidlingskunst og produktkvalitet står i sentrum
– May-Tordis Simonsen, senterpilot

Å skape en slik kreativ oase er verdifullt for byen vår. Det gir også særdeles fleksible og gunstige leiemuligehter for aktører som har nettbutikk, driver med småskalaproduksjon eller -for den del- har stor etablert butikk men som trenger showrom over en kort periode for å fortelle om sine kampanjer», fortsetter Simonsen.

 

Plan Tre (3) er Landsdelens første pop up arena

Hos oss -midt i hjertet av Tromsø sentrum finner du Nord-Norges første og eneste helårs Pop Up arena/markedsplass .

Et ”Pop Up Market” er et konsept som er godt utbredt i Europa og som nå kan oppleves midt i hjertet av sentrum. Det handler om en hel etasje, Plan Tre, som er designet og tilrettelagt med 14 minibutikker som står klar hele året for minibutikker som popper opp til uregelmessige tidsrom. Noen for èn dag, andre for uker og måneder. Det skal være uforutsigbart og det skal gi deg som publikum en annerledes opplevelse. Her finner du sentrums grønne oase. En innendørs park med egen gartner som holder plantene grønne hele året. «Det er viktig for oss å skape spennende møteplasser hvor mennesker erfarer at vi er noe helt spesielt», sier senterpilot May-Tordis Simonsen.

Det er viktig for oss å skape spennende møteplasser hvor mennesker erfarer at vi er noe helt spesielt
– May-Tordis Simonsen, senterpilot

Pop up butikk, noe for deg?

.Pop-up boksene er tegnet lokalt og innehar en design som skal fremme kreativ vareeksponering. De er produsert lokalt og utstyrt med profesjonell lyssetting, strømuttak og lukket WiFi. Dette gir leieaktørene høy komfort og fleksibilitet, noe som er avgjørende for at yteevnen skal bli maksimal.

Disse boxene kan du som bedriftseier, nettbutikkaktør, gründer, hobbyentusiast eller annet leie gjennom et online bookingsystem på nettsiden veitashopping.no.

Det er enkelt, effektivt og særdeles godt tilrettelagt for næringslivsaktivitet slik vi vil se den i fremtiden. Leiepris er i øyeblikket fra kr 150,- pr dag (kampanjepris)

«For meg er Plan Tre en helt unik mulighet til å nå ut til kundene mine, og få presentert mine produkter ansikt til ansikt, og samtidig få bli en del av et fellesskap.» Ann-Monica Aglen, innehaver av nettbutikken Mokkanikka

Det skjer på Veita

Veita tar initiativet og bidrar til hyppig aktivitet for Nordbyen i sentrum. Det gjøres gjennom å produsere ulike aktiviteter som skal gi nysgjerrige besøkende den gode følelsen, erfare at du blir tatt vare på, og så snakke om det i ettertid.

Det er til nå produsert en mengde raffinerte loppemarkeder, ulike konserter, dukkemakerverksteder, historieformidling, moteshow, auksjoner, huset sykkelverksted, arrangert jule- og designmarked –hvor aktører helt fra Autralia har deltatt- , huset ulike morgenmøter, premierefester og avholdt varemesser.

Mulighetene er uendelige og nysgjerrigheten likeså. Vi tar mål av oss å gjøre mange opplevelser som skal berike ditt besøk på Veita i fremtiden.

Ikke nøl, grip sjansen og sjekk ut denne spennende måten å drive handel på. Book en box til vårt Arktiske vintermarked eller ring oss for en prat.