Endelig har vi en kafé på Veita

20. mars åpnet endelig Tromsø Kaffebrenneri dørene. Nå kan du få deilig spesialbrygget kaffe og kaffespesialiteter fra noen som brenner for god kaffe, samt kanskje unne deg noe ferskt bakverk i samme slengen. Frei Rønningsbakk har virkelig stått på for å lage en kafé som oser av kvalitet, og skal vi bedømme etter de første dagene så blir dette garantert en suksess. Kaféen har 16 sitteplasser i dag, men utvider snart slik at inntil 36 gjester skal få god plass.

Visste du at du også kan kjøpe hele kaffebønner og spesialkvernet kaffe hos Tromsø Kaffebrenneri? I bakre del av lokalet står selve hjertet i kaffebrenneriet. Her brennes kaffebønnene etter smak og ønske, før de pakkes eller kvernes til valgt grovhetsgrad.

Du finner Tromsø Kaffebrenneri i Skanckegården med inngang fra Storgata.